Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Τι απαντά ο Γ. Λυμπέρης για την «καθαίρεσή» του

Τι απαντά ο Γ. Λυμπέρης για την «καθαίρεσή» του

Στην δήλωση του ο δήμαρχος Ήλιδας είπε τα εξής:

Πληροφορήθηκα και από μέλη της παράταξης μας, του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος» για αυτά που γράφει ένα site, το οποίο δεν το γνωρίζω. Δεν επικοινώνησε κανείς από αυτούς να με ρωτήσει ή να επιβεβαιώσει αυτά τα οποία γράφει.

Είμαι υποχρεωμένος βέβαια να δηλώσω ότι αυτό το οποίο γράφεται είναι μύθευμα. Είναι μια απόλυτη φαντασίωση κάποιου, που δεν ξέρω από πού ξεκινάει, πως εδράζεται και που έχει δημιουργηθεί. Μπορεί και να ‘χει δημιουργηθεί κι από τους «κόλπους» της παράταξης, μπορεί και να είναι και μια από αυτές τις τοποθετήσεις – δημοσιεύσεις, που έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό.

Καμία τηλεδιάσκεψη στελεχών δεν έγινε, συναντήσεις στην ΚΕΔΕ γίνονται πολύ αραιές και σε στενό κύκλο λόγω του κορονοϊού.

Εγώ είμαι επικεφαλής της παράταξης του Αυτοδιοικητικού Κινήματος και εκείνος ο οποίος μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό είναι η ίδια η παράταξη. Η ίδια δε, η παράταξη βάσει του νόμου, έχει συγκεκριμένη οργάνωση.

Άρα, λοιπόν, δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε τέτοιου είδους ζήτημα και δεν ξέρω από πού ορμώμενοι τα έγραψαν αυτοί που τα έγραψαν…».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: