Τιμήθηκε η ευσυνειδησία - Σεμνή αλλά ιδιαιτέρως συγκινητική εκδήλωση
Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Τιμήθηκε η ευσυνειδησία – Σεμνή αλλά ιδιαιτέρως συγκινητική εκδήλωση
Τιμήθηκε η ευσυνειδησία

Τιμήθηκε η ευσυνειδησία – Σεμνή αλλά ιδιαιτέρως συγκινητική εκδήλωση

Σε μια σεμνή αλλά ιδιαιτέρως συγκινητική εκδήλωση, έγινε στην ΕΡΤ Πύργου παρουσία της Εκκλησίας, φορέων και πολιτών η εκδήλωση των εργαζόμενων στο πλαίσιο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.

Η εκδήλωση περιελάμβανε τιμητικές βραβεύσεις για τους συναδέλφους που συνταξιοδοτήθηκαν στη χρονιά που μας πέρασε, αλλά και διακρίσεις σε πολίτες που εθελοντικά στηρίζουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ Πύργου με δικές τους θεματικές εκπομπές.

Τιμήθηκε η ευσυνειδησία

Παράλληλα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των δύο αεροπόρων μας που χάθηκαν στο πρόσφατο θλιβερό περιστατικό της πτώσης του αεροσκάφους.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος ενώ μετά από το καλωσόρισμα του Συντονιστή της ΕΡΤ Πύργου, Χρίστου Πλευριά, τιμήθηκαν οι προσφάτως συνταξιούχοι εργαζόμενοι, Ζαχαρίας Μαντάς, Βασίλης Γεωργακόπουλος και Αμαλία Δαμασκοπούλου. Παράλληλα τιμητική διάκριση έγινε στον τεχνικό του Σταθμού, Πέτρο Μεταξά.

Τιμήθηκε η ευσυνειδησία

Βραβεύθηκαν εξάλλου οι εθελοντές παραγωγοί των θεματικών εκπομπών και ειδικότερα η Ντρια του ΕΕΕΚ Πύργου Αγγελική Πετρόγιαννη (την πλακέτα παρέλαβε η Υδντρια Παναγιώτα Τάγαρη) η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑμΕΑ Αγαθή Ρηγοπούλου οι εκπρόσωποι των ΚΔΑΠ ΑμΕΑ «ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ» Παναγιώτης Βασιλείου και «ΗΛΙΑΝΘΟΣ» Γιάννης Κολοβός, ο εκ των πλέον έμπειρων μουσικών παραγωγών του Πύργου Μιχάλης Σιγούρος και οι συντελεστές εκπομπής για τις ευρύτερες περιοχές του τόπου μας και τους ανθρώπους τους Θάνος Χουλιάρας και Δημήτρης Ζογκόκης.

Τιμήθηκε η ευσυνειδησίαΤιμήθηκε η ευσυνειδησίαΤιμήθηκε η ευσυνειδησίαΤιμήθηκε η ευσυνειδησίαΤιμήθηκε η ευσυνειδησία

Για τον τυχερό με το φλουρί οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ Πύργου προσέφεραν ένα Ραδιόφωνο.

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: