Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Την άμεση επιστροφή γιατρών και προσωπικού στη Ν.Μ. Αμαλιάδας ζητά ο δήμαρχος Ήλιδας

Την άμεση επιστροφή γιατρών και προσωπικού στη Ν.Μ. Αμαλιάδας ζητά ο δήμαρχος Ήλιδας

Την άμεση επιστροφή των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού που είχαν αποσπαστεί λόγω του κορονοϊού από τη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας, ζήτησε από την ηγεσία του Υπ. Υγείας και την 6η ΥΠΕ, ο Δήμαρχος Ήλιδας, Γιάννης Λυμπέρης, με αφορμή την άρση των μέτρων για την πανδημία από αύριο Τετάρτη 1η Ιουνίου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ.  Λυμπέρης απευθυνόμενος στη φυσική ηγεσία του υπουργείου και στο διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, ζήτησε να αντιμετωπιστεί η Ν.Μ. Αμαλιάδας με την απαιτούμενη σοβαρότητα μιας και τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τα χρόνια της πανδημίας είναι απαξιωτικά.

Ο κ. Λυμπέρης έριξε ευθείες βολές και στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, την οποία χαρακτήρισε ως ανεπιθύμητη στην πόλη της Αμαλιάδας και σε κάθε μονάδα που υπάρχει σε αυτή.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Χριστόπουλος κατάφερε να καταστρέψει τη Νοσηλευτικό Μ. Αμαλιάδας για να φτιάξει το Γ.Ν. Ηλείας στον Πύργο, και τελικά  κατέστρεψε και τις δύο μονάδες του Νομού μας».

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: