Την Κυριακή με Ανδρέα Κατσανιώτη η πολιτική εκδήλωση από την ΔΕΕΠ Ηλείας
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Την Κυριακή με Ανδρέα Κατσανιώτη η πολιτική εκδήλωση από την ΔΕΕΠ Ηλείας
Την Κυριακή με Ανδρέα Κατσανιώτη η πολιτική εκδήλωση από την ΔΕΕΠ Ηλείας - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Την Κυριακή με Ανδρέα Κατσανιώτη η πολιτική εκδήλωση από την ΔΕΕΠ Ηλείας

Πραγματοποιείται την Κυριακή το απόγευμα στις 06.30 και στο καφέ – εστιατόριο «Platia» της κεντρικής πλατείας Πύργου η μεγάλη καθιερωμένη πλέον πολιτική εκδήλωση της ΔΕΕΠ Ηλείας (πρώην ΝΟΔΕ) στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να γίνει αναφορά  στις πολιτικές εξελίξεις αλλά λκαι σε θέματα που απασχολούν το Νομό μας.

Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού Ανδρέας Κατσανιώτης ο οποίος αποδέχθηκε με ευχαρίστηση την πρόταση της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ στην Ηλεία και του Προέδρου της Χρήστου Γαβρά με τον οποίο και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία.

Η παρουσία του συγκεκριμένου κυβερνητικού παράγοντα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα μετά τις εξελίξεις στην Ουκρανία  και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ξεριζωμένος από τον πόλεμο Ελληνισμός στην Μαριούπολη και σε άλλες εκεί Ελληνικές πόλεις Έτσι αναμένεται με ενδιαφέρον η ομιλία του κ. Κατσανιώτη ο οποίος θα σταθεί κυρίαρχα στο θέμα αυτό, στην στάση της Ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί όπως και στο ζήτημα φιλοξενίας Ομογενών μας από τα μέτωπα του πολέμου στην περιοχή μας.

Θυμίζουμε άλλωστε ότι η ίδια εκδήλωση επρόκειτο να γίνει πολύ νωρίτερα αλλά αναβλήθηκε εκτάκτως λόγω της έντασης και των συνθηκών που επικρατούσαν μετά την εισβολή της Ρωσίας στα Ουκρανικά εδάφη.

ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΜΕΤΑ

ΤΗ ΝΕΑ «ΕΝΤΟΛΗ»!

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χρήστος Γαβράς ο οποίος θα επικεντρωθεί και στο έργο της πρόσφατα εκλεγμένης νέας διοίκησης της Νομαρχιακής που επιβραβεύθηκε από τα μέλη της κομματικής βάσης ενώ μνεία θα γίνει σε θέματα που αποτελούν «ανοικτή ατζέντα»  για τον τόπο μας…

Θα παρευρεθούν οι βουλευτές του κόμματος οι πολιτευτές και τα πολιτικά στελέχη τα μέλη ΔΗΜΤΟ από διάφορες περιοχές του Νομού κλπ

Σημειώνεται ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΔΕΕΠ έχει αναπτύξει μια μεγάλη δραστηριότητα με επαφές και συναντήσεις πάνω στα προβλήματα του Νομού αλλά και με παρεμβάσεις προς τα μέλη της κυβέρνησης για λύσεις που απαιτούνται στην Ηλεία.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: