Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Την πρώτη του επιτυχία ως Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού σημείωσε ο Δημήτρης Νικολακόπουλος

Την πρώτη του επιτυχία ως Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού σημείωσε ο Δημήτρης Νικολακόπουλος

Η έλευση της Εθνικής Ομάδας Πάλης για επταήμερη αθλητική προετοιμασία στην ιερή γη της Ολυμπίας, αποτελεί την πρώτη επιτυχία του νέου Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού κ. Δημήτρη Νικολακόπουλου.

Κατάφερε να πείσει την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για την υγειονομική ασφάλεια της Ηλείας και να επιλεχθεί τελικά η Αρχαία Ολυμπία ως ο τόπος, όπου η Εθνική Ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης που θα διεξαχθεί αρχές Δεκεμβρίου στο Βελιγράδι.

Παράλληλα κατάφερε να εξασφαλίσει την στενή συνεργασία της 6ης ΥΠΕ και του Διοικητή της κ. Ιωάννη Καρβέλη, ώστε να πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα μοριακά τεστ,  από κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε όλη την αποστολή. Ακόμη, πέτυχε τη συνεργασία με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και συγκεκριμένα του Αντιδημάρχου κ. Χ. Σπηλιόπουλου, ώστε όλα να είναι έτοιμα στο κλειστό γυμναστήριο που θα προπονηθεί η Εθνική Ομάδα Πάλης.

Η παραμονή της Εθνικής στην Ολυμπία θα δώσει μια μικρή οικονομική ανάσα στις επιχειρήσεις της περιοχής καθώς όλα τα έξοδα τα έχει αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.

Το iliakanea.gr συγχαίρει τον κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο για την επιτυχή του πρωτοβουλία. Κάτι μας λέει, ότι στο σύντομο μέλλον (στην μετά κορωνοϊού εποχή) θα απολαύσουμε πολλές και αξιόλογες αθλητικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα προάγουν τον πολιτισμό και το Αθάνατο πνεύμα του Ολυμπισμού.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: