Το 1ο Blockchain Factory στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί σε επιστημονικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη.
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Το 1ο Blockchain Factory στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί σε επιστημονικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη.

Το 1ο Blockchain Factory στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί σε επιστημονικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη.

Παρουσίαση του Blockchain Factory, της πρώτης θερμοκοιτίδας για τεχνολογίες Blockchain στην Ελλάδα, σε συνέδριο τεχνολογίας στις 21 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Όλοι οι δρόμοι την Τρίτη 21 Ιουνίου οδηγούν στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη για τη διεξαγωγή του 1ου  Blockchain and Crypto Conference που διοργανώνει η Ιnsurance Ιnnovation.

Με σύνθημα «Unlocking Blockchain», το 1ο  Blockchain Conference, φιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει καινοτόμες τεχνολογίες που προσφέρουν ασφαλείς συναλλαγές και προστασία στους πολίτες.

Στo πλαίσιo του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του Blockchain factory, της πρώτης θερμοκοιτίδας για νεοφυείς επιχειρήσεις και νέους επαγγελματίες που ασχολούνται με εφαρμογές τεχνολογίας blockchain. To Blockchain Factory, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στις αρχές του ερχόμενου φθινοπώρου.

Στις εργασίες του συνεδρίου θα συμμετέχουν επίσης διεθνούς φήμης ομιλητές οι οποίοι θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με τα NFTs, το cyber security, τo metaverse και άλλα επίκαιρα θέματα προηγμένων τεχνολογιών, που σύντομα θα αλλάξουν τον κόσμο, μια ενότητα που θα συντονίσει ο Δρ Νίκος Μπογονικολός, Πρόεδρος του Ομίλου Aratos και συγγραφέας του πρώτου βιβλίου για την τεχνολογία Blockchain στα ελληνικά «Η νέα οικονομία του Blockchain».

Το συνέδριο διοργανώνει η Ιnsurance Ιnnovation και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν δια ζώσης και ψηφιακά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, οι ομιλητές και ο τρόπος εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο:https://blockchainconference2022.gr

Ο ΌμιλοςAratos

Ο Όμιλος Aratos ιδρύθηκε το 2003 από τον Δρ. Νίκο Μπογονικολό και μέχρι σήμερα συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και εξατομικευμένα προϊόντα τεχνολογίας, σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων ανθρώπων. Ο Όμιλος Aratos δραστηριοποιείται παγκοσμίως μέσω στρατηγικών συνεργασιών με σημαντικούς διεθνείς και τοπικούς οργανισμούς και βιομηχανίες στους τομείς Earth Observation, Τεχνολογιών Διαστήματος, Blockchain και Τεχνολογίες Υγείας.Η Aratos Systems, μέλος του Ομίλου Aratos ιδρύθηκε στην Ολλανδία το 2016 και ειδικεύεται σε έξυπνες λύσεις και υπηρεσίες πληροφορικής και δεδομένων – όπως επεξεργασία και blockchain – στους τομείς της αεροδιαστημικής, της εθνικής ασφάλειας και της άμυνας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: