Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε; Στον ανακριτή η μητέρα της 12χρονης για μαστροπεία
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε; Στον ανακριτή η μητέρα της 12χρονης για μαστροπεία
Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε: Στον ανακριτή η μητέρα της 12χρονης για μαστροπεία - Fanpage

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε; Στον ανακριτή η μητέρα της 12χρονης για μαστροπεία


Υπόθεση Κολωνός: Στον ανακριτή οδηγήθηκε η μητέρα της 12χρονης που βιάστηκε στα Σεπόλια από τον 53χρονο καταστηματάρχη σούπερ μάρκετ. Η μητέρα της 12χρονης περνάει από τον ανακριτή για να μιλήσει για το αν εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού αλλά και της μαστροπείας της κόρης της.

Υπόθεση Κολωνός: Η μητέρα της ανήλικης κατηγορείται για μαστροπεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια αναμένεται να προσωποποιήσει σε βάρος της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια κι άλλες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Με την κατηγορία της μαστροπείας της ανήλικης κόρης της, συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Ισχυρές ενδείξεις ότι η μητέρα της 12χρονης συμμετείχε στο φρικτό έγκλημα σεξουαλικής κακοποίησης της κόρης της είδε η ανακρίτρια της υπόθεσης και ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος της. Άμεσα στήθηκε δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία και η ανακρίτρια αναμένεται να προσωποποιήσει σε βάρος της κι άλλες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Με βάση τις πληροφορίες, από την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν κάποιες οικονομικές συναλλαγές, εμβάσματα και συνεννοήσεις που δείχνουν ότι η γυναίκα εμπλέκεται στον εφιάλτη που ζούσε το κοριτσάκι. Όπως επίσης προκύπτει, η μητέρα ζητούσε λεφτά από τη 12χρονη.

Αναφέρεται επίσης, ότι η μητέρα, όταν της είπαν τι έχει συμβεί με τη 12χρονη, δεν έπεσε από τα σύννεφα. Παράλληλα, την Πέμπτη (13/10) η 12χρονη θα δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση στο Τμήμα Ανηλίκων για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα.Αυτό ανέφερε σε δήλωση της στα δικαστήρια η δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου θύματος βιασμού και εκπόρνευσης στον  Κολωνό, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Υπόθεση Κολωνός: Τι είπε ο δικηγόρος των βιαστών

Ο Βασίλης Χρονόπουλος που διορίστηκε συνήγορος των παιδοβιαστών, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει τους βιαστές της 12χρονης, ωστόσο, επειδή κανένας δεν δέχτηκε, υποχρεώθηκε από την ανακρίτρια να αναλάβει.

Για τις κατηγορίες ο 53χρονος αποδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές, το ίδιο και ο δεύτερος κατηγορούμενος. Για τις λοιπές κατηγορίες αρνούνται τήρησε το δικαίωμά του για σιωπή μέχρι να βγει η δικογραφία και να αποδεχτεί η αλήθεια. Από το μέχρι τώρα υλικό της δικογραφίας αυτό που έχει βγει μ’ αυτό που έχει γίνει απέχει πάρα πολύ.

«Υπάρχουν διάφορα σημεία και αντιφάσεις και από στοιχεία που θα προστεθούν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις εμπλοκής κι άλλων προσώπων. Ο πρώτος κατηγορούμενος αποδέχτηκε αυτό που του αναλογεί και έχει κάνει για τα υπόλοιπα δεν θέλει να πει κάτι. Του δεύτερου η κατηγορία είναι μικρότερη. Αν υπήρχε συναίνεση, μιλάτε για ένα παιδί 12 χρονών. Είναι πολλές μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά δεν υπάρχει οργανωμένη δράση, δεν υπάρχει κύκλωμα.»

Υπόθεση Κολωνός: Τι δήλωσε η Δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου

«Ο ένας κατηγορούμενος αρνείται τους βιασμούς και μιλάει για σεξουαλική επαφή, ο δε άλλος δέχεται ότι ασελγούσε στο παιδί με αμοιβή. Δεν έχω πάρει τα απολογητικά τους ακόμα. Είναι στον εισαγγελέα ακόμα», είπε η δικηγόρος.

Για την γυναίκα που δήλωσε ότι έχει στοιχεία για τη δράση του 53χρονου και ισχυρίζεται ότι έχει φέρει το κορίτσι στον χώρο της, η δικηγόρος είπε: «Ξέρω ότι αυτή η γυναίκα πήγε στο Ανηλίκων και έχει παραδώσει ένα στικάκι που ισχυρίζεται ότι απεικονίζεται ο άνδρας με το παιδί. Αν βγουν αληθινά αυτά που λέει… Ξέρω ότι πήγε αυτοβούλως και κατέθεσε στο Ανηλίκων.»

fanpage

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: