Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Πύργου καταγγέλλει την αυταρχική και απαξιωτική συμπεριφορά του διοικητή του νοσοκομείου Πύργου

Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Πύργου καταγγέλλει την αυταρχική και απαξιωτική συμπεριφορά του διοικητή του νοσοκομείου Πύργου

Σε Ανακοίνωση-Καταγγελία προέβη το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων εναντίον του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Χρήστου Χριστόπουλου,στην οποία γίνεται λόγος για αυταρχική και απαξιωτική συμπεριφορά του διοικητή κυρίως απέναντι στους εκπροσώπους και στην πρόεδρο του συλλόγου.

Αναλυτικότερα:

“Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Πύργου καταγγέλλει την αυταρχική και απαξιωτική συμπεριφορά του διοικητή του νοσοκομείου Πύργου κ. Χριστόπουλου, ο οποίος με απρεπή και απαξιωτικό τρόπο χαρακτήρισε την πρόεδρο του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ως “τελευταία τρύπα του ζουρνά”, για έγγραφο που είχε καταθέσει ο σύλλογος για θέματα που άπτονται την προφύλαξη και την ασφάλεια των εργαζομένων και των ασθενών – πολιτών από την πανδημία COVID-19.

Η συμπεριφορά αυτή καταδεικνύει την στάση του διοικητή για τους εκπροσώπους και κατά επέκταση για τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Πύργου.

Το ΔΣ δηλώνει ότι δεν εκφοβίζεται αλλά με τόλμη και αποφασιστικότητα θα συνεχίζει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες”.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: