Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Το ετοιμοπαράδοτο Ford Puma ST-Line Design με τον πλούσιο εξοπλισμό – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα
Το ετοιμοπαράδοτο Ford Puma ST-Line Design με τον πλούσιο εξοπλισμό - Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto - Moto news,auto,moto,νέα

Το ετοιμοπαράδοτο Ford Puma ST-Line Design με τον πλούσιο εξοπλισμό – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα


Πόσο κοστίζει

Σε μια αγορά που διψά για ετοιμοπαράδοτα καινούρια αυτοκίνητα (οι παραδόσεις καθυστερούν ήδη έως και 15 μήνες), η Ford Motor Ελλάς εξασφάλισε για την ελληνική αγορά την άμεση διάθεση μιας νέας έκδοσης του Puma.

Συγκεκριμένα, περιορισμένος αριθμός του νέου Puma ST-Line Design είναι τώρα ετοιμοπαράδοτος στη χώρα μας στην έκδοση 1.0L EcoBoost 125 ίππων mHEV τόσο με το γνωστό χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, όσο και με το 7τάχυτο αυτόματο Powershift.

Η νέα έκδοση ST-Line Design βασίζεται στην σειρά ST-Line, διαθέτοντας πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αναλογικό πίνακα οργάνων, κάμερα οπισθοπορείας, λειτουργία πλοήγησης μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου (Android Auto και Apple Car Play), SYNC 3 και ενσωματωμένο μόντεμ, αλλά και πλούσιο πακέτο συστημάτων ασφάλειας – υποβοήθησης της οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της υποβοήθησης έναντι σύγκρουσης και αυτόματου φρεναρίσματος, υποβοήθησης και προειδοποίησης διατήρησης λωρίδας, αναγνώρισης ορίων ταχύτητας και προειδοποίησης κόπωσης οδηγού.

Στο ευρύχωρο, μοντέρνο και πλούσιο εσωτερικό έμφαση έχει δοθεί στον τομέα της πρακτικότητας και των μεταφορικών δυνατοτήτων του χώρου φόρτωσης, με το Mega Box να προσφέρει έναν επιπλέον ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο χωρητικότητας 80 λίτρων που ανεβάζει την συνολική χωρητικότητα του πίσω χώρου αποσκευών στα 456 λίτρα.

Σε τεχνολογικό επίπεδο, αιχμή του δόρατος παραμένει το υβριδικό σύστημα EcoBoost Hybrid, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του βραβευμένου 1.0 λίτρου βενζινοκινητήρα με ένα σύγχρονο και αποδοτικό ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης με γεννήτρια/μίζα, που εξασφαλίζει καλύτερη επιτάχυνση σε σχέση με τα μη υβριδικά σύνολα, αλλά και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου έως και 10%.

Οι τιμές είναι στα 23.833 ευρώ για το χειροκίνητο κιβώτιο και 26.221 για το 7άρι αυτόματο, αλλά η απόκτηση του PumaST-Line Design (με 8 χρόνια εγγύηση) γίνεται πιο εύκολη με τα προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance, που έχουν επιτόκιο από 2,99% και έως 84 μηνιαίες δόσεις.

Νίκος Τσάδαρης

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: