Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Το Γραφείο Εθελοντισμού έκοψε την πίτα του

Με μια λιτή εκδήλωση, παρουσία λίγων μελών, το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιάννης Βαρελάς και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου δημάρχου Γιώργος Καραστέργιος.

Με την ευχή όλων η νέα χρονιά να είναι και η τελευταία της πανδημίας και όλο αυτό που βιώνει η ανθρωπότητα να ανήκει σύντομα στο παρελθόν, ο Δήμαρχος Πύργου και ο υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού έκοψαν την πίτα. Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο κ. Βαρελάς στον οποίο “έπεσε” το φλουρί.

“Είμαστε δίπλα στην Ομάδα Εθελοντισμού και στηρίζουμε με κάθε μέσο τις πολυποικιλές δράσεις. Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και προβάλλει τις υψηλές αξίες της αλληλεγγύης, του αλτρουισμού και της φιλανθρωπίας. Είναι η ύψιστη εκδήλωση αγάπης και σεβασμού προς τον συνάνθρωπό μας και το περιβάλλον που ζούμε. Και ειδικά τα τελευταία χρόνια βλέπουμε παντού, όπως και στην πόλη μας, οι δράσεις του εθελοντισμού να ξεπερνούν τα στενά και παραδοσιακά όρια που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος και να επεκτείνεται σε πολλoύς τομείς. Ο Δήμος Πύργου σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού έχει προβεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε πολλές δράσεις για τις οποίες είμαστε υπερήφανοι” δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος ο οποίος συνεχάρη όλη την ομάδα για το σημαντικό έργο που επιτελεί.

Ο κ. Πλεμμένος με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την αμέριστη βοήθειά του, ευχήθηκε η νέα χρονιά να βρει το γραφείο Εθελοντισμού με πολλαπλάσιους εθελοντές. Επίσης ανακοίνωσε την επόμενη δράση σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή οργάνωση ΟΕΟΟ- τα μέλη της οποίας επισκέφθηκαν πρόσφατα τον δήμαρχο- η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Φεβρουρίου με τον καθαρισμό της παραλίας του Επιταλίου.

Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η άμισθη σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα εθελοντισμού Ελένη Τερζοπούλου και οι εθελοντές: Αλέξης Γιαννακόπουλος, Βασίλης Πλεμμένος και Άση Ματζάκουρα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: