Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Το Κίεβο προσπαθεί για τη διάσωση των τριών ξένων που καταδικάστηκαν σε θάνατο από τους φιλορώσους
Το Κίεβο προσπαθεί για τη διάσωση των τριών ξένων που καταδικάστηκαν σε θάνατο από τους φιλορώσους

Το Κίεβο προσπαθεί για τη διάσωση των τριών ξένων που καταδικάστηκαν σε θάνατο από τους φιλορώσουςΑιχμαλωτίστηκαν πολεμώντας για την Ουκρανία

Η Ουκρανία πράττει ότι είναι δυνατόν για τη διάσωση των τριών ξένων πολιτών που καταδικάστηκαν σε θάνατο από τις αρχές του Ντονμπάς για λογαριασμό της Ρωσίας.

Οι τρεις αιχμαλωτίστηκαν πολεμώντας για την Ουκρανία, όπως δήλωσε σήμερα, ένας Ουκρανός βουλευτής που είναι μέλος στην κοινοβουλευτική επιτροπή Άμυνας και Ασφάλειας.

Μετά την αιχμαλωσία τους, δύο Βρετανοί και ένας Μαροκινός καταδικάστηκαν για “μισθοφορικές ενέργειες” την Πέμπτη, από ένα δικαστήριο στην αυτοαποκαλούμενη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, οι ηγέτες της οποίας, υποστηρίζονται από τη Μόσχα.

«Το υπουργείο Άμυνας, αλλά και η Κεντρική Διεύθυνση Πληροφοριών, η οποία διαχειρίζεται ζητήματα που σχετίζονται με την ανταλλαγή αιχμαλώτων, λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουν ότι αυτοί οι ξένοι πολίτες θα διασωθούν,» δήλωσε ο βουλευτής Φεντίρ Βενισλάβσκι στην κρατική τηλεόραση της Ουκρανίας, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ωστόσο, δεν δημοσιοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: