Το πιο ισχυρό συναίσθημα που νιώθω είναι η ευθύνη.
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Το πιο ισχυρό συναίσθημα που νιώθω είναι η ευθύνη.

Το πιο ισχυρό συναίσθημα που νιώθω είναι η ευθύνη.

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996
Φίλες και φίλοι 
 Οι ημέρες των εορτών έφεραν χαρά και γαλήνη σε όλες τις Ελληνικές οικογένειες. Έφεραν όμως και μία παραπάνω ευθύνη της κυβέρνησης, αυτήν της έξαρσης της πανδημίας. Μαζί, θα παλέψουμε για να νικήσουμε αυτό τον αγώνα. 
Μιχάλης Κατρίνης 
#Ο_Μιχάλης
#ΠΑΣΟΚ
  Το πιο ισχυρό συναίσθημα που νιώθω, συνοψίζεται σε μία μόνο λέξη: ευθύνη. Ευθύνη απέναντι στο νέο Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη που με πρότεινε, ευθύνη απέναντι στους συναδέλφους μου βουλευτές που με τίμησαν, ομόφωνα, με την εμπιστοσύνη τους, ευθύνη απέναντι στον κόσμο της δημοκρατικής παράταξης που περιμένει από εμάς μια ισχυρή και δυναμική αντιπολίτευση και παρουσία στη Βουλή. Διαβάστε τη συνέντευξη στην Εφημερίδα “Πρωϊνή” 
  Η μεζούρα, οι ευχές και το αγκάθι  Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στην παράταξη μας να ασκήσει υπεύθυνη αντιπολίτευση. Βέβαια, το Κίνημα Αλλαγής ήταν το μόνο κόμμα που άσκησε και θα συνεχίσει να ασκεί υπεύθυνη και δομική αντιπολίτευση, κατέθεσε προτάσεις, συναίνεσε όπου έπρεπε και διαφώνησε όπου έκρινε αναγκαίο. Διαβάστε το άρθρο μου στην Εφημερίδα “Τα Νέα” 
#Πανδημία
  Εικόνα ανεύθυνης κυβέρνησης Η τραγική επιδημιολογική εικόνα της χώρας αποτελεί εν μέρει έργο αλλά και αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, η οποία θα έπρεπε να είχε λάβει ουσιαστικά μέτρα από το Νοέμβριο για να μη φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση. Διαβάστε τη δήλωση 
  Δυστυχώς, η κυβέρνηση αποφασίζει μονάχα με βάση το πολιτικό κόστος και με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνέχεια μας ενημερώνει για τις «προθέσεις» της. Εδώ όμως, δεν υπάρχουν προθέσεις, αλλά σοβαρά υγειονομικά δεδομένα. Δείτε το βίντεο της δήλωσης 
#Οικονομία
  Πλήρης απραξία της Κυβέρνησης μπροστά στο “τσουνάμι” της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας Διαβάστε τη δήλωση SOS από τις ΜμΕ της χώρας εν μέσω της «τέλειας καταιγίδας» Διαβάστε το άρθρο μου στην “Εφημερίδα των Συντακτών” 
#Νομοσχέδια
 Ομιλία Μιχάλη Κατρίνη στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2022 
 Δείτε την παρέμβασή μου στη Βουλή 
  Η Κυβέρνηση αυτοσχεδιάζει, δεν ακούει τους επιστήμονες, δεν παίρνει μέτρα

Ν/Σ Υπ. Υγείας  Ομιλία στη Βουλή Κατηγορούμε την κυβέρνηση για αδράνεια, για αναποτελεσματικότητα, για ανικανότητα.

Ν/Σ Υπ. Υγείας  Ομιλία στη Βουλή 
 Γίνε συνδρομητής
Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: