ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Το πιο σύγχρονο εργοστάσιο στην Ευρώπη ετοιμάζει η Claas για το 2020
Το πιο σύγχρονο εργοστάσιο στην Ευρώπη ετοιμάζει η Claas για το 2020

Το πιο σύγχρονο εργοστάσιο στην Ευρώπη ετοιμάζει η Claas για το 2020


Πώς να μην επενδύει η εταιρεία κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων Claas, όταν τα έσοδά της το 2018 ανήλθαν σε 3,9 δισεκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα μάλιστα με την εταιρεία, οι ισχυρές πωλήσεις προήλθαν όχι μόνο από τις θεριζοαλωνιστικές μηχανές και τα αυτοκινούμενα ενσιρωτικά αλλά και από τα τρακτέρ.

Στα σχέδια της Claas τώρα είναι η ολοκλήρωση του εκσυγχρονισμού του εργοστασίου στο Le Mans. Εκεί η κατασκευάστρια θα εκμοντερνίσει την κύρια γραμμή παραγωγής τρακτέρ, η οποία θα μπορεί να παράγει ακόμη πιο ποιοτικά μηχανήματα. Πέρα από αυτό όμως, η εταιρεία λέει ότι μπορεί να αυξήσει κατά 30% την ετήσια παραγωγή τρακτέρ.

Αυτό θα μπορεί πλέον να επιτευχθεί, αφού μαζί με όλα τα άλλα θα βελτιωθούν οι υπηρεσίες καθώς και οι τεχνολογίες Logistics, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας καινοτομίας αυτόματης συναρμολόγησης των μηχανημάτων.

Με αφορμή την έκθεση SIMA 2019 η εταιρεία ανέφερε ότι έφτασε αισίως την παραγωγή 40.000 ενσιρωτικών Jaguar SPFH. Το ερπυστριοφόρο ενσιρωτικό 960 Terra Trac έκανε μάλιστα μια λαμπερή παρουσία στο Παρίσι στην φετινή έκθεση Sima.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: