Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Το σύστημα παρακολούθησης του στόλου Slingshot παρουσίασε η Raven
Το σύστημα παρακολούθησης του στόλου Slingshot παρουσίασε η Raven

Το σύστημα παρακολούθησης του στόλου Slingshot παρουσίασε η Raven


Τη πλατφόρμα εξ αποστάσεως παρακολούθησης κάθε κίνησης των οχημάτων του στόλου Slingshot Fleet Tracking διαθέτει τώρα στην αγορά η Raven, η οποία δέχθηκε την υποστήριξη της Razor Tracking για να αναπτύξει μια πληθωρική εφαρμογή πολλών λειτουργιών. Με το Slingshot Fleet Tracking ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία κάθε οχήματος, να βλέπει σημαντικές πληροφορίες για κάθε ένα από αυτά και να σχηματίζει μια πιο σαφή εικόνα για την εξέλιξη της εργασίας.

Σύμφωνα με την Raven, οποιοσδήποτε στόλος μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα στην πλατφόρμα Slingshot Fleet Tracking ενώ ο εξοπλισμός της εφαρμογής που είναι συνδεδεμένος με έναν υπολογιστή πεδίου Slingshot Field Hub ή Viper 4+ διαθέτει αυτόματα τις πληροφορίες παρακολούθησης. Όπως επισημαίνει η εταιρεία, δεν υπάρχει ανάγκη για άλλη σύνδεση ή δημιουργία προγράμματος δεδομένων. Ακόμη, για την παρακολούθηση άλλων οχημάτων, η Raven προσφέρει δύο νέες συσκευές παρακολούθησης στόλου:

-Τη συσκευή παρακολούθησης RTB που λειτουργεί με μπαταρία και προβάλλει την τελευταία γνωστή και τρέχουσα θέση έξι φορές σε ένα εικοσιτετράωρο

-Τη συσκευή παρακολούθησης οχήματος RTV που προσφέρει παρακολούθηση θέσης σε πραγματικό χρόνο όταν αυτή συνδέεται με όχημα.

Η Raven λέει ότι η νέα πλατφόρμα είναι εύκολη στη διαμόρφωση και συνοδεύεται από μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά. Οι διαχειριστές του στόλου μπορούν να δουν δεδομένα όπως την τοποθεσία,την ταχύτητα, τον καιρό και το ιστορικό απόδοσης του εκάστοτε οχήματος από μία μόνο πηγή.

Η πλατφόρμα θα τεθεί σε λειτουργια την 1η Ιουνίου και θα διατίθεται τόσο για υπολογιστές όσο για έξυπνα κινητά τηλέφωνα.

«Το Slingshot Fleet Tracking θα δώσει άμεση αξία στον αναπτυσσόμενο λιανοπωλητή και την πελατειακή βάση της Raven»,. «Το εύχρηστο σύστημα θα βοηθήσει τους πελάτες μας να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία της λειτουργίας τους σε πραγματικό χρόνο, όλα σε μία πλατφόρμα. Με αυτές τις πληροφορίες, είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για τη διαχείριση της επιχείρησής τους και έχουν σαφέστερη εικόνα αλλά και μεγαλύτερο έλεγχο», δήλωσε ο Paul Welbig, Διευθυντής στο τμήμα Slingshot Services & Logistics για την Raven Applied Technology.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: