Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Το VW Golf ξαναγεννιέται- και ναι, θα έχει και έκδοση GTI – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα
Το VW Golf ξαναγεννιέται- και ναι, θα έχει και έκδοση GTI - Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto - Moto news,auto,moto,νέα

Το VW Golf ξαναγεννιέται- και ναι, θα έχει και έκδοση GTI – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα


Το Golf είναι το μοντέλο της Volkswagen που έχει φτάσει να γίνει ξεχωριστό brand name, αναμένεται να ξεκινήσει από την αρχή την ιστορία του, αυτή τη φορά ως ηλεκτρικό που θα έχει και έκδοση GTI για τους ανήσυχους.

Το πρωτότυπο που είχαμε αρχικά δει ως ID.Life θα εξελιχθεί περαιτέρω και θα μετονομαστεί σε ID.2, για να λανσαριστεί τελικά ως το Golf της νέας ηλεκτρικής εποχής.

Ένα νέο πρωτότυπο που θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Μάρτιο για να το δούμε, θα είναι αυτό που θα «μπει στα παπούτσια» του Golf. Θα είναι η εξέλιξη του ID.Life. Η έκδοση παραγωγής του μοντέλου, δεν αναμένεται νωρίτερα από το 2025, ενώ στις προθέσεις της εταιρείας είναι να διατεθεί με τιμή εκκίνησης τα 22.500 ευρώ.

Φήμες θέλουν το νέο αυτό μοντέλο να είναι το πρώτο της εταιρείας που θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MEB-Plus, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και το θρυλικό όνομα Golf και να το «φέρει» στη νέα ηλεκτρική εποχή. Σε ότι αφορά στην ονοματολογία, είναι πιθανό να δούμε μια εκδοχή που θα έχει το πρόθεμα «ID»- κάτι σαν ID.Golf δηλαδή.

Η νέα αυτή πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα χρήσης μπαταρίας νέας τεχνολογίας, με πρισματικά στοιχεία LFP. Η εφαρμοσμένη τεχνολογία του συνόλου θα επιτρέπει υψηλές ταχύτητες φόρτισης. Τίποτα δεν είναι επίσημο σε αυτό το στάδιο αλλά με δεδομένο και το ότι η «αδερφή» Cupra έχει ήδη παρουσιάσει το Urban Rebel, μπορούμε να πούμε πως στιλιστικά, κάπου εκεί πρέπει να αναζητηθούν οι ρίζες και για την εξέλιξη του ID.2- ή αλλιώς του Golf της νέας ηλεκτρικής εποχής.

Σε αυτό το πρώιμο στάδιο μελέτης και εξέλιξης, το ID.2 προορίζεται για έκδοση με ένα μόνο κινητήρα που θα κινεί τους εμπρός τροχούς. Αυτό που επιβεβαιώνεται με τη χρήση της MEB-Plus, είναι πως υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς του μοντέλου και σε δυνατότερη εκδοχή με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, που θα έχει προφανώς στην ονομασία του και το αρκτικόλεξο GTI.

Στην περίπτωση αυτή, το δυνατότερο ID.Golf θα έχει εξαιρετικές επιδόσεις, πολύ καλύτερες από το σημερινό turbo δίλιτρο GTI με τους 245 ίππους. Οι φήμες το θέλουν να έχει επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο μικρότερο των 5,0 δευτερολέπτων- ενώ αντίστοιχα, το υπάρχον Golf GTI χρειάζεται 6,2 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έφτασε το τέλος της ιδιοκτησίας των αυτοκινήτων;
Πώς κατασκευάζονται οι αλυσίδες για τα αυτοκίνητά μας; (+video)
Mercedes: Η παρουσίαση της W14

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: