Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Τραγανό: Διαμαρτύρονται για τον δημοτικό φωτισμό
Τραγανό: Διαμαρτύρονται για τον δημοτικό φωτισμό - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Τραγανό: Διαμαρτύρονται για τον δημοτικό φωτισμόΧωρίς δημοτικό φωτισμό εδώ και μία περίπου εβδομάδα έχει μείνει ο κεντρικός δρόμος της Αγίου Νικολάου στο Τραγανό, με τους κατοίκους της κοινότητας που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή να ζητούν να δοθεί λύση, καθώς ειδικά τη νύχτα η περιοχή βυθίζεται στο σκοτάδι.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με πληροφορίες δημιουργήθηκε ύστερα από ατύχημα που συνέβη στο σημείο όπου βρίσκεται η κεντρική εκκλησία του Αγίου Νικολάου, όταν ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο με οδηγό έναν αλλοδαπό, έπεσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ένα τμήμα του κεντρικού δρόμου στο Τραγανό, λίγο μετά την κεντρική αγορά και στην οδό που οδηγεί στον οικισμό Μαρκόπουλου, να μην έχει δημοτικό φωτισμό τις τελευταίες ημέρες με τους κατοίκους να αναγκάζονται να κλείνονται στην κυριολεξία στα σπίτια τους. Κάτοικοι που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή, επιβεβαίωσαν στην εφ. Πατρίς, το πρόβλημα που υφίσταται με τον δημοτικό φωτισμό, ενώ όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κοινότητας Τραγανού, Νίκος Τσάκωνας, για το πρόβλημα αυτό έχει ενημερωθεί και ο δήμος Πηνειού όπως και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. «Από το ύψος περίπου του καταστήματός μου και προς τον δρόμο που οδηγεί στο Μαρκόπουλο από την προηγούμενη εβδομάδα έχει χαλάσει ο δημοτικός φωτισμός και η περιοχή τη νύχτα βυθίζεται στο σκοτάδι. Έχω ενημερώσει προσωπικά τον δήμο Πηνειού και αναμένουμε να αποκατασταθεί η ζημιά η οποία, όπως έμαθα, προκλήθηκε ύστερα από ένα ατύχημα που συνέβη στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου όταν ένα αυτοκίνητο χτύπησε πάνω σε στύλο ηλεκτροφωτισμού.

Σίγουρα η ζημιά πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα καθώς υπάρχουν στο μήκος του δρόμου αυτού αρκετές κατοικίες και οι πολίτες νιώθουν ανασφάλεια τη νύκτα που δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός», ανέφερε στην εφ. Πατρίς, ο πρόεδρος της Κοινότητας Τραγανού, Νίκος Τσάκωνας.

Αποκαθίσταται το πρόβλημα

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πηνειού, Γιώργος Κολοκατίνης, σε δηλώσεις του στην εφ. Πατρίς, ανέφερε ότι μετά το ατύχημα ο δήμος προέβη άμεσα σε ενέργειες ώστε να βρεθεί ηλεκτρολόγος που θα προχωρήσει στην αποκατάσταση του προβλήματος, με δεδομένο πως η ζημιά έγινε τη νύκτα και ο οδηγός του οχήματος έφυγε από το σημείο χωρίς να τον αντιληφθεί κάποιος. Έτσι χθες το πρωί ο ηλεκτρολόγος που προσλήφθηκε ως εποχικό προσωπικό στον δήμο, μαζί με τον αντιδήμαρχο, επισκέφθηκαν το σημείο της ζημιάς όπου ο αρμόδιος υπάλληλος προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες για την αποκατάσταση της ζημιάς. «Ο ηλεκτρολόγος που προσλήφθηκε στο δήμο μας για ένα τετράμηνο έχει ήδη προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί άμεσα το πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί σε τμήμα της συγκεκριμένης οδού, ύστερα από ατύχημα που συνέβη με αλλοδαπό οδηγό.

Η ζημιά ήδη αποκαθίσταται και θεωρώ πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανησυχίας. Βέβαια ο δήμος κάνει ενέργειες ώστε να βρεθεί και ο οδηγός που προκάλεσε την εν λόγω ζημιά», ανέφερε ο κ. Κολοκατίνης.

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: