Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Τραγωδία στα Τέμπη: Στους 43 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών – Έξι άτομα είναι στην εντατική
Τραγωδία στα Τέμπη: Στους 43 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών – Έξι άτομα είναι στην εντατική

Τραγωδία στα Τέμπη: Στους 43 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών – Έξι άτομα είναι στην εντατική

Πρόκειται για νέους και νέες ηλικίας 20-30 ετών – Γίνεται λήψη 53 δειγμάτων DNA από ανθρώπους που δεν έχουν βρει τους συγγενείς τους

Αυξήθηκε κι άλλο ο τραγικός απολογισμός, καθώς στους 43 έχουν φτάσει οι νεκροί από το φοβερό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ η Ρουμπίνη Λεοντάρη, προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Όπως είπε έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση σε 43 σορούς, που είναι σε πολύ κακή κατάσταση και στην πλειοψηφία τους αφορούν νέα παιδιά με εκτιμώμενη ηλικία 20-30 ετών.

Τελειώνει η διαδικασία λήψης 53 δειγμάτων DNA τα οποία λαμβάνονται από ιατροδικαστές και θα σταλούν στην Διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών στην Αθήνα και από αύριο αναμένεται να έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα για την τραγωδία με την σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για 53 περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι δεν ξέρουν καν που βρίσκονται οι άνθρωποι τους, τα παιδιά τους, οι γονείς τους, οι οποίοι ταξιδεύαν με την συγκεκριμένη αμαξοστοιχία.

Επίσης είναι πολλοί οι άνθρωποι οι οποίοι παραμένουν έξω από την πύλη του γενικού νοσοκομείου Λάρισας, ενώ το ξενοδοχειακό επιμελητήριο Ελλάδος σε συνεργασία με την ένωση ξενοδόχων της περιοχής έκανε γνωστό πως διαθέτει δωμάτια δωρεάν για όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί και περνούν δύσκολες ώρες.

38 άτομα νοσηλεύονται

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας παραμένουν για νοσηλεία 16 άτομα εκ των οποίων δύο άτομα νεαρής ηλικίας ένα αγόρι και ένα κορίτσι έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και νοσηλεύονται στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο νοσηλεύονται 22 άτομα εκ των οποίων τέσσερα στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: