Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο… όπου κι αν είμαστε» με την στήριξη της ΠΔΕ

«Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο… όπου κι αν είμαστε» με την στήριξη της ΠΔΕ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου στις 5 Ιουνίου 2022, ο Γυμναστικός Σύλλογος «Χαρίλαος Τρικούπης» Μεσολογγίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.) και με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 στην Ι.Π. Μεσολογγίου το 2ο Ποδηλατικό Γύρο.

Με σύνθημα «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο» με ή χωρίς ποδήλατο οι συμμετέχοντες δίνουν ραντεβού στις 7 το απόγευμα με σημείο εκκίνησης την οικία του Χαριλάου Τρικούπη στην Ι.Π. Μεσολογγίου και κάνοντας βόλτα στο Μεσολόγγι στέλνουν μήνυμα ελπίδας σε όσους δίνουν τη μάχη τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Λάμπρος Δημητρογιάννης, δήλωσε ότι «η συμμετοχή στην παραπάνω δράση θα είναι ένα μήνυμα στήριξης της δράσης των μελών-εθελοντών του Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.), ένα μήνυμα στήριξης των ασθενών και των οικογενειών τους, αλλά και ένας φόρος τιμής στη μνήμη όσων έχασαν τη μάχη με την ασθένεια.»

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: