Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Τρεις επιθέσεις “χάκερ” σε δύο μήνες!
«Κερκόπορτα» για το ψηφιακό έγκλημα τα video games – News.gr

Τρεις επιθέσεις “χάκερ” σε δύο μήνες!

Θα γίνουμε μισητοί όμως θα έχουμε τη συνείδηση μας καθαρή και δεν μας αγγίζει κανένας ”επαγγελματίας χειροκροτητής – κλακαδόρος”.
Τα καλύτερα έρχονται!

“Αρρωστημένοι κύκλοι εξουσίας”.πανικόβλητοι παρακολουθούν τη μεγάλη άνοδο που σημειώνει στην επισκεψιμότητα το iliakanea.gr

Οι διαπλεκόμενοι άνομων συμφερόντων, οι οποίοι νιώθουν να απειλούνται από τις αποκαλύψεις που έρχονται σιγά – σιγά από το iliakanea.gr έχουν ξεκινήσει μπαράζ επιθέσεων.

Στην αρχή ψυχολογικών ( με “φιλικές” προειδοποιήσεις) και ύστερα με “χάκερ” για να “ρίξουν” τον σέρβερ, που μας φιλοξενεί.

Ματαιοπονούν!!!

Από τη μια, δεν μας αρέσουν οι “φιλικές προειδοποιήσεις” και από την άλλη έχουμε πάρει τα μέτρα τεχνικής προστασίας που χρειάζονται.

Τα παιχνίδια εξουσίας στα οποία έχουν εμπλακεί οι “αρρωστημένοι εγκέφαλοι” θα αποκαλυφθούν.

Οι σκοτεινοί πρωταγωνιστές θα φανερωθούν, από τις αποκαλύψεις που θα έρχονται αργά και βασανιστικά για αυτούς.

Βασιζόμενοι στο χρήμα και στην εξουσία “καβάλησαν καλάμια” και νόμιζαν ότι είναι στο απυρόβλητο. Ότι δεν “τους ακουμπάει” κανείς. Λάθος τους μεγάλο!!!

Δεν υπολόγισαν τον πιο ισχυρό παίχτη στα παιχνίδια εξουσίας που θέλουν να παίξουν. Εσάς. Όλους εσάς τους καθημερινούς πολίτες που έχετε την Δύναμη στα χέρια σας. Εσείς ανεβάζετε και κατεβάζετε “εξουσίες”. Εσείς στέλνετε εκείνους που …”δεν κάνουν” στα σπίτια τους. Μαζί με τους “κολλητούς” τους.

Με την μεγάλη επιβράβευση που δώσατε στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε το iliakanea.gr αυξάνοντας κατακόρυφα την επισκεψιμότητά σας στα άρθρα μας και τα ρεπορτάζ, τους τρομάξατε.

Και όταν είδαν, ότι η άνοδος της επισκεψιμότητας συνεχιζόταν ακόμη περισσότερο, πανικοβλήθηκαν.

Και άρχισαν να λειτουργούν και να συμπεριφέρονται με όρους υποκόσμου. Τέτοιοι είναι. Έτσι σκέφτονται πίσω από τα ψεύτικα χαμόγελα…

Δεν πτοούμαστε! Συνεχίζουμε δυνατά τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και να μαζεύουμε συνεχώς πληροφορίες για όσα “καίγονται” να κρύψουν από εσάς. Γιατί μόνο εσάς τρέμουν. Την Κοινή Γνώμη.

Ενισχύστε τη φωνή μας.

Κοινοποιείτε τα άρθρα που βρίσκετε ενδιαφέροντα και συνεχίστε να διαβάζετε το iliakanea.gr

Κάποιοι έχουν τους “ένοχους” λόγους τους, να σας αποτρέψουν από το να μας διαβάζετε.

Ότι και να κάνουν η Αλήθεια θα μαθευτεί.

Τα καλύτερα έρχονται!

Μ.Μ.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: