Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Τριαντάφυλλος: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα μπει στο Survivor με άλλη κοπέλα»
Τριαντάφυλλος: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα μπει στο Survivor με άλλη κοπέλα»

Τριαντάφυλλος: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα μπει στο Survivor με άλλη κοπέλα»«Το μόνο αληθινό ζευγάρι εκεί μέσα θα είναι ο Σάκης κι η Μαριαλένα κι ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα»

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε συνέντευξη στην «Super Κατερίνα» και μίλησε για το Survivor και τους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι.

«Είναι κάποια πράγματα που είδα και δεν θέλω να πάω στο Survivor. Δεν πρόκειται να μπω ούτε με 20.000 ευρώ την εβδομάδα. Πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να πάω. Είναι και πολλά ζευγάρια μέσα. Είναι Survivor, είναι love, κάτι άλλο; Θα μπούνε και ζευγάρια που τα έχουν βρει από εδώ και θα το παίξουν μέσα ερωτευμένοι και καλά. Έτσι ακούω κι έχω μάθει. Θα δούμε ζευγάρια καινούρια, που είναι φτιαγμένα από εδώ. Δεν μου αρέσει όλο αυτό και δεν θέλω να πάω. Το μόνο αληθινό ζευγάρι εκεί μέσα θα είναι ο Σάκης κι η Μαριαλένα κι ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα. Όλα τα άλλα είναι ψεύτικα» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Ο Βασάλος νομίζω ότι θα είναι μέσα με άλλη κοπέλα. Έτσι έχω ακούσει. Ο Αλέξης Παππάς θα έπρεπε να είχε ήδη υπογράψει. Θέλω να τον δω, όπως και τον Ντάνο, αλλά δεν τα έχει βρει. Τώρα ο Αλέξης που έπαιρνε 5.000 – 6.000 και να πάει με τα ίδια δεν του αρέσει» πρόσθεσε.

Στο τέλος ο Τριαντάφυλλος μίλησε για την τηλεθέαση που σημείωσε το ριάλιτι στον κύκλο που συμμετείχε ο ίδιος.

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: