ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Τρόμος στον αέρα -Αεροσκάφος προσθαλασσώθηκε σε λιμνοθάλασσα [εικόνες & βίντεο]

Τρόμος στον αέρα -Αεροσκάφος προσθαλασσώθηκε σε λιμνοθάλασσα [εικόνες & βίντεο]

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν 35 επιβάτες και το 12μελές πλήρωμα της πτήσης ANG73 της Air Niugini στη Μικρονησία που εκτελούσε πτήση προς την Παπούα Νέα Γουινέα, καθώς προσθαλασσώθηκε σε λιμνοθάλασσα.

Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν άγνωστα, και η έρευνα αναμένεται να αρχίσει σύντομα.

«Το αεροσκάφος κατέληξε στη λιμνοθάλασσα, περίπου 150 μέτρα από τον διάδρομο του αεροδρομίου» δήλωσε στο BBC ο διευθυντής του αεροδρομίου Chuuk Jimmy Emilio. «Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε τι συνέβη, το αεροδρόμιο πάντως λειτουργεί πλέον κανονικά».

Κανένας από τους επιβάτες του Boeing 737-800 της Air Niugini δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, κάποιοι προληπτικά  και κάποιοι με ελαφρά τραύματα.

Μόλις έχει ξεκινήσει η εκκένωση του αεροσκάφους

Μόλις έχει ξεκινήσει η εκκένωση του αεροσκάφουςΜε την προσθαλάσσωση οι επιβάτες βγήκαν από την καμπίνα και στάθηκαν στα φτερά του αεροσκάφουςΜε την προσθαλάσσωση οι επιβάτες βγήκαν από την καμπίνα και στάθηκαν στα φτερά του αεροσκάφουςΟι διασώστες ελέγχουν αν υπάρχουν άλλοι επιβάτες μέσα στο κουφάρι του αεροσκάφους

Οι διασώστες ελέγχουν αν υπάρχουν άλλοι επιβάτες μέσα στο κουφάρι του αεροσκάφουςΜετά την εκκένωση και τη διάσωση των επιβατών, το αεροσκάφος πήρε κλίση Μετά την εκκένωση και τη διάσωση των επιβατών, το αεροσκάφος πήρε κλίση

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: