Τυχαία συνάντηση με είδηση….
Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Τυχαία συνάντηση με είδηση….

Τυχαία συνάντηση με είδηση….

Συναντήσαμε το πρωί της Τρίτης τον υποψήφιο Βουλευτή και επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ Χάρη Μιχαλακόπουλο, να βγαίνει από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου.

Τον ρωτήσαμε ποιος ήταν ο λόγος της επίσκεψής του και μας απάντησε….

«Έδωσα κατάθεση με εντολή εισαγγελέα, με βάση τις δημόσιες καταγγελίες μου και όλα όσα δημόσια έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τα κλαδιά-μπάζα-απορρίμματα-πυρκαγιές στο χώρο της λίμνης Μουριάς και όχι μόνο…και με την ιδιότητα που είχα ως καταγγέλων-ως Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014-2022 και φυσικά του πολίτη που σέβεται το τόπο του, αλλά και τους θεσμούς…»

Ευχόμαστε ως ΗΛΕΙΑΚΑ ΝΕΑ η Δικαιοσύνη να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση και να υπάρξουν και άλλοι Μιχαλακόπουλοι, που θα προασπίζουν το περιβάλλον και το δημόσιο συμφέρον.

Ελπίζουμε η υπόθεση να μην «μακροημερεύσει», έτσι ώστε να μην κάνει ο καθένας ότι «γουστάρει» στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος (Χάρης Μιχαλακόπουλος) είναι από τα άτομα που δεν ρίχνουν νερό στο κρασί τους μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι σύντομα θα έχουμε νέα και η δικαιοσύνη θα βρει και θα καλέσει τους υπεύθυνους, έτσι ώστε να μην ξαναζήσουμε αυτό που ζήσαμε (ΧΑΔΑ παντού- πυρκαγιές παντού…)

Υ.Γ. Με τον ΧΑΔΑ στο στάδιο τι θα γίνει; Μιλάμε για δεκάδες τόνους μέσα στη Πόλη. Έχει άδεια το μέρος για εναπόθεση για κλαδιά-μπάζα σκουπίδια;…

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: