Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Τζεφ Μοντάνα: «Ο Λιγνάδης μου έπαιρνε ζελεδάκια και παρουσίαζε τον Σάκη Ρουβά ως “δέλεαρ” στα παιδιά»

Τζεφ Μοντάνα: «Ο Λιγνάδης μου έπαιρνε ζελεδάκια και παρουσίαζε τον Σάκη Ρουβά ως “δέλεαρ” στα παιδιά»

Το τρανς μοντέλο για τον τρόπο που την προσέγγισε όταν ήταν ανήλικη και τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούσε ο σκηνοθέτης

Για τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε ο Δημήτρης Λιγνάδης, όταν ήταν ανήλικη, αλλά και για το δέλεαρ του Σάκη Ρουβά που παρουσίαζε ο σκηνοθέτης στα παιδιά, προκειμένου να επιτύχει τους διεστραμμένους σκοπούς του, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το τρανς μοντέλο Τζεφ Μοντάνα.

Αρχικά η Τζεφ Μοντάνα αναφέρθηκε στο αγόρι, που θα καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου την Παρασκευή. «Το παιδί που θα καταθέσει αυτή τη φορά στη δίκη, το γνώρισα στο δικαστήριο. Και μόνο που σκέφτομαι, τι έχει να περάσει με όλα αυτά που θα ακούσει και εντός και εκτός δικαστηρίου, με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό. Είναι σεφ, είναι ένα παιδί νέο, δεν έχει διαμορφώσει την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητα που έχω εγώ σήμερα. Και μόνο που σκέφτομαι, ότι πρέπει να μπει και να καταθέσει για μια ιστορία, όπου ένας ανώμαλος, διεστραμμένος, μεσήλικας άνδρας παραβίασε την ιδιωτικότητά του, εξοργίζομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια, με μία φωτογραφία του Δημήτρη Λιγνάδη, όπου κρατάει καραμελες, η Τζεφ Μοντάνα υποστήριξε, πως στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα. «Ακριβώς αυτό έκανε. Με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια. Μαζί με τον Ρουβά και όλα τα άλλα που έταζε και παρουσίαζε ως “δέλεαρ” στα παιδιά, έκανε κι αυτό. Πιστεύω έχει κι αυτό μία επίπτωση στην ψυχολογία και την αποπλάνηση ενός ανηλίκου», είπε το μοντέλο.

Τέλος, αναφέρθηκε στην καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για τον Αλέξη Κούγια. «Φυσικά, κι έχει γίνει και καταγγελία και μήνυση σε διάφορα σωματεία, αυτό όμως αφορά τον κ. Κούγια κι εγώ μαζί του έχω εντελώς αντίθετο σύστημα αξιών», ανέφερε.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: