Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Τζένη Διαγούπη: «Δεν με ταράζουν οι ιστορίες που ακούω στη δίκη Φιλιππίδη»
Τζένη Διαγούπη: «Δεν με ταράζουν οι ιστορίες που ακούω στη δίκη Φιλιππίδη»

Τζένη Διαγούπη: «Δεν με ταράζουν οι ιστορίες που ακούω στη δίκη Φιλιππίδη»Η ηθοποιός που συνυπήρξε με τον κατηγορούμενο για βιασμό συνάδελφό της για την απόφασή της να σταθεί στο πλευρό των καταγγελλουσών

Για το κίνημα #MeToo και την δίκη του συναδέλφου της, Πέτρου Φιλιππίδη, με τον οποίο συνυπήρξαν στο σήριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη.

Ειδικότερα, η Τζένη Διαγούπη σημείωσε χαρακτηριστικά, πως «σε αυτή τη δίκη προσπαθώ, όπως όλοι μας, να δώσω το παρών και να βοηθήσω τα κορίτσια. Πηγαίνω όποτε μπορώ. Αυτή τη στιγμή είμαστε όμως διχασμένοι και έτσι θα συνέβαινε, γιατί στην κοινωνία υπάρχουν όλες οι γνώμες, μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη τι θα γίνει. Κάποιοι είμαστε μαζί με τα θύματα και κάποιοι είμαστε μαζί με τους θύτες. Οπότε εμείς προσπαθούμε να στηρίξουμε τα θύματα. Και τον θύτη τον στηρίζουν κάποιοι άνθρωποι δικοί του. Όταν αποφανθεί η δικαιοσύνη, θα σκεφτούμε και εμείς κάτι ανάλογο».

Συνέχισε δε λέγοντας: «Θέλω να είμαι εκεί για να στηρίξω τα κορίτσια σε αυτό το τόσο μεγάλο βήμα που έκαναν. Δεν με ταράζουν οι ιστορίες που ακούω στην αίθουσα. Ίσως λίγο να αγχώνομαι στην αρχή, την πρώτη φορά που πήγα το καλοκαίρι, αλλά μετά δεν έχω ξαναγχωθεί. Είναι λίγο δύσκολο γιατί υπήρχε μια συνεργασία, ήμασταν μαζί στο σίριαλ που συνεχίζουμε οπότε κάπως είναι δύσκολο για να αποφασίσεις να παρεβρεθείς. Όταν όμως το αποφασίσεις, πρέπει να στηρίξεις την απόφαση σου πως πήγες για αυτά τα κορίτσια που έχουν προχωρήσει σε αυτό το βήμα».

«Είχα άγχος την πρώτη φορά που παρεβρέθηκα για το πως θα μπορέσω να αντικρίσω την όλη κατάσταση αλλά τα κατάφερα. Δεν είχα παρεβρεθεί ξανά και σε δικαστήριο» συμπλήρωσε η Τζένη Διαγούπη και κατέληξε: «Όσα ακούγονται στην αίθουσα είναι σκληρά για όλους. Και για τα θύματα και για τον κατηγορούμενο είναι σκληρά αλλά πρέπει να τα ακούσουμε για να βγάλει η δικαιοσύνη μια απόφαση».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: