Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Τζένη Θεωνά για την εκπομπή «Μαμά-δες»: Λαμβάνω πολλά μηνύματα κυρίως από μητέρες
Τζένη Θεωνά για την εκπομπή «Μαμά-δες»: Λαμβάνω πολλά μηνύματα κυρίως από μητέρες

Τζένη Θεωνά για την εκπομπή «Μαμά-δες»: Λαμβάνω πολλά μηνύματα κυρίως από μητέρες«Αν κάποιος αισθάνεται ότι η εκπομπή δεν τον περιλαμβάνει ως γονέα, είμαι ανοιχτή να το ακούσω»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε η Τζένη Θεωνά και μίλησε για την εκπομπή της στην ΕΡΤ, τον γιο της Αρίωνα και τις δυσκολίες που πέρασε στη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Η Τζένη Θεωνά φέτος εκτός από τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» που συμμετέχει, παρουσιάζει και την εκπομπή «Μαμά – δες» στη δημόσια τηλεόραση.

«Από πέρυσι είχα ξεκινήσει συζητήσεις με τη δημόσια τηλεόραση για διάφορα πρότζεκτ και τελικά η εκπομπή «Μαμά – δες» ήταν η ιδανική επιλογή για όλους» δηλώνει η ίδια.

Λέει χαρακτηριστικά πως η εκπομπή ήταν ένας «κεραυνοβόλος έρωτας» για εκείνη και είναι πολύ ευτυχισμένη που συμμετέχει. «Λαμβάνω πολλά μηνύματα κυρίως από μητέρες γιατί η εκπομπή αφορά πιο πολύ αυτό το κοινό» προσθέτει.

Αποκαλύπτει πως θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να αλλάξει ο τίτλος της εκπομπής. Αναφορικά με το περιεχόμενό της λέει πως είναι πολύ πλούσιο και εκτιμά πως καλύπτει όλες τις μορφές οικογενειών.

«Εάν κάποιος αισθάνεται ότι το περιεχόμενο της εκπομπής δεν τον περιλαμβάνει ως γονέα, εγώ είμαι ανοιχτή να το ακούσω» συμπληρώνει.

Δηλώνει πως θα ήθελε πολύ να κάνει ζωντανή εκπομπή. «Θα ήθελα να υπάρχει αυτός ο κίνδυνος από τη μία, αλλά και η χαρά από την άλλη ότι συμβαίνει κάτι τώρα και προβάλλεται απευθείας» σημειώνει.

Μιλώντας για τον γιο της Αρίωνα που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Δήμο Αναστασιάδη λέει: «Επειδή τον μπαμπά μου τον λένε Άρη και του Δήμου Ιωάννη, αποφασίσαμε να ονομάσουμε τον γιο μας Αρίωνα. Συμβολικά και αλληγορικά το όνομα “Αρίωνας” έχει πολλές αναφορές από τη ζωή μας».

Και εξηγεί: «Ο Αρίωνας ήταν ένας διάσημος κιθαρωδός της αρχαιότητας και μουσικός όπως είναι και ο Δήμος και καταγόταν από τα Μήθυμνα της Λέσβου από όπου κατάγεται και η μητέρα μου και πέρασα όλα παιδικά μου χρόνια εκεί».

Αποκαλύπτει πως με τον ερχομό του γιου της ουσιαστικά μπήκε σε μία «σχέση» αποκλειστικά μαζί του με αποτέλεσμα ο σύζυγός της να αισθάνεται εκτοπισμένος: «Ενώ είχε μεγάλη χαρά και αγάπη για το παιδί μας, παράλληλα αισθανόταν και φοβερά εκτοπισμένος».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: