Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Από τότε δεν ξαναδούλεψα στην τηλεόραση, είναι τυχαίο;»
Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Από τότε δεν ξαναδούλεψα στην τηλεόραση, είναι τυχαίο;»

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Από τότε δεν ξαναδούλεψα στην τηλεόραση, είναι τυχαίο;»«Το παλεύω 20 χρόνια και θα το φτάσω μέχρι το τέλος. Θέλω το δίκιο»

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης έδωσε συνέντευξη στην «On Time» και μίλησε για τη συμμετοχή του στην “Λάμψη” και το θέμα των δικαιωμάτων που διεκδίκησε δικαστικά.

Η Λάμψη σε βοήθησε; Σου άνοιξε πόρτες;

Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ. Χρωστώ πολλά στον Νίκο Φώσκολο. Θα ήμουν αχάριστος κι αγνώμων αν έλεγα τοπ αντίθετο. Δεν ξέρω τι έκαναν οι άλλοι. Εγώ δούλεψα σε άλλα δύο σίριαλ στις Αέρινες Σιωπές και στις Φιλοδοξίες κι εξακολουθώ να δουλεύω στο θέατρο. Δεν είχα προβλήματα με την τηλεόραση. Όταν εναντιώθηκα σε κάποια πράγματα και ζήτησα τα συγγενικά δικαιώματά μου, γιατί η Λάμψη παιζόταν στο εξωτερικό και πήγα δικαστικά, από τότε δεν ξαναδούλεψα στην τηλεόραση. Είναι τυχαίο; Δεν είναι; Αυτό το αφήνω στην κρίση του καθενός.

Πού βρίσκεται το θέμα των δικαστηρίων;

Το παλεύω 20 χρόνια και θα το φτάσω μέχρι το τέλος. Θέλω το δίκιο. Δεν το έκανα για τα λεφτά, αλλά για την ηθική του πράγματος. Έχω πει πως όταν κερδίσω, θα φτιάξω πράγματα στην εκκλησία του Οσίου Λουκά που βρίσκεται λίγο έξω από την Αράχωβα. Έχω κερδίσει δύο δικαστήρια και τώρα είμαστε στον Άρειο Πάγο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: