Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Βανέσα Αδαμοπούλου: «Κορίτσια δεν σας φλερτάρουν οι άντρες γιατί βλέπουν ένα παγόβουνο, μια ξινή φάτσα»
Βανέσα Αδαμοπούλου: «Κορίτσια δεν σας φλερτάρουν οι άντρες γιατί βλέπουν ένα παγόβουνο, μια ξινή φάτσα»

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Κορίτσια δεν σας φλερτάρουν οι άντρες γιατί βλέπουν ένα παγόβουνο, μια ξινή φάτσα»«Έχω κάνει ψυχοθεραπεία για ένα χρόνο και όσα μάθαινα τα δούλευα μέσα μου»

Έξω από τα δόντια μίλησε η Βανέσα Αδαμοπούλου στην εκπομπή «Ελένη», Η τραγουδίστρια μίλησε για τον γιο της, τη σχέση της σήμερα με τον Ιωάννη Παπαζήση, ενώ στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες για το φλερτ.

«Οι περισσότεροι γονείς φορτώνουν τα παιδιά τους με δραστηριότητες για να καλύψουν δικά τους κενά. Πρέπει να τα αφήσουμε να παίξουν. Με τον γιο μου απολαμβάνουμε να βλέπουμε ταινίες και να τρώμε ποπ κορν, κάνουμε πολλά αστεία και με τραβάει βιντεάκια. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να μην παίρνω στα σοβαρά τον εαυτό μου.

Όταν ήμουν παιδί κάθε καλοκαίρι πήγαινα στο χωριό μας στην Ανδρίτσαινα. Οι αναμνήσεις από ‘κει είναι ο λόγος που έγινα συγγραφέας. Οι γονείς πρέπει να αφήνουν τα παιδιά να περνάνε χρόνο με τον παππού και τη γιαγιά. Ο ρόλος τους είναι να τα κακομάθουν», είπε αρχικά η Βανέσα Αδαμοπούλου και συνέχισε ως εξής:

«Έζησα την εφηβεία μου στα πατώματα, στις μαυρίλες μου. Τώρα θέλω μόνο φως. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία για ένα χρόνο και όσα μάθαινα τα δούλευα μέσα μου. Πριν δύο χρόνια που έχασα τη μητέρα μου ένιωσα την παύση της παντοδυναμίας της μαμάς και κατάλαβα ότι η ζωή είναι το σήμερα. Με φλερτάρουν οι άνδρες. Οι γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν τις φλερτάρουν οι άντρες. Δεν σας φλερτάρουν κορίτσια γιατί βλέπουν ένα “παγόβουνο”, ξινές φάτσες που το παίζουν απλά ωραίες».

Κλείνοντας, η Βανέσα Αδαμοπούλου απάντησε για τον Ιωάννη Παπαζήση: «Με τον Ιωάννη κάνουμε και φιλικές συζητήσεις εκτός απ’ όσες αφορούν το παιδί μας. Όταν ένας άνθρωπος είναι τόσα χρόνια στη ζωή σου, δεν παύει ξαφνικά να υπάρχει».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: