Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Βασιλιάς Κάρολος για την τραγωδία των Τεμπών: «Έχουμε συγκλονιστεί από το τρομερό δυστύχημα»
Βασιλιάς Κάρολος για την τραγωδία των Τεμπών: «Έχουμε συγκλονιστεί από το τρομερό δυστύχημα»

Βασιλιάς Κάρολος για την τραγωδία των Τεμπών: «Έχουμε συγκλονιστεί από το τρομερό δυστύχημα»«Οι προσευχές και η ειλικρινής συμπαράστασή μας είναι με όλους εκείνους που έχουν πληγεί»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που έχει κοστίσει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, εξέδωσε ο Βασιλιάς Κάρολος.

«Οι προσευχές και η ειλικρινής συμπαράστασή μας είναι με όλους εκείνους που έχουν πληγεί από αυτή τη φρικτή τραγωδία» ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Κάρολος.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του για την τραγωδία των Τεμπών αναφέρει:

«Η σύζυγός μου και εγώ έχουμε συγκλονιστεί και λυπηθεί βαθύτατα από την είδηση του τρομερού δυστυχήματος με τα δύο τρένα στη Βόρεια Ελλάδα και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες όλων εκείνων που έχασαν με τόσο τραγικό τρόπο τη ζωή τους.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μας στην Ελλάδα, μας εντυπωσιάζει πάντα η ευγένεια και η γενναιοδωρία του ελληνικού λαού και οι σκέψεις, οι προσευχές και η ειλικρινής συμπαράστασή μας είναι με όλους εκείνους που έχουν πληγεί από αυτή τη φρικτή τραγωδία».

A message of condolence from His Majesty The King to the President of Greece following the train crash in Northern Greece:

— The Royal Family (@RoyalFamily) March 2, 2023

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: