Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Βασίλης Γιαννόπουλος: Γιατί πρέπει να είναι ο νέος αντιπεριφερειάρχης

Βασίλης Γιαννόπουλος: Γιατί πρέπει να είναι ο νέος αντιπεριφερειάρχης

Απλός, ευγενικός και χωρίς ίχνος πολιτικού “φτιασιδώματος”

Ο κ.Βασίλης Γιαννόπουλος έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αναλάβει ως αντιπεριφερειάρχης Ηλείας.

Στις 29 Αυγούστου θα γίνει η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της νέας Περιφερειακής Αρχής οι συζητήσεις αναφορικά με την περιοχή εστιάζονται κύρια στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας.

Μετά τις αλλαγές που επέφερε ο «Κλεισθένης», είναι στην προσωπική ευχέρεια του Περιφερειάρχη να επιλέξει αυτόν που θα αναλάβει το νομό και όχι να επιλέγεται από την αρχή της συγκρότησης του ψηφοδελτίου

Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ -χωρίς να μειώνουμε κανένα άλλον – είναι ο δικηγόρος Βασίλης Γιαννόπουλος.

Από την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις ότι είναι ξεχωριστός. Απλός, ευγενικός και χωρίς ίχνος πολιτικού “φτιασιδώματος”,σε κερδίζει αμέσως.

Η αμεσότητά του περνά άμεσα στον συνομιλητή ενώ ο πολιτικός του λόγος σε ξαφνιάζει ιδιαίτερα .

Ο κ.Γιαννόπουλος δικηγόρος στο επάγγελμα, ”κατέβηκε” για πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο αλλά η άνεσή του ξάφνιασε ευχάριστα τους συνυποψήφίους και κυρίως τους αντιπάλους.

Γνωρίζει τα θέματα της ΗΛΕΙΑΣ  ενώ δίνει βαρύτητα σε αυτά που άπτονται της νέας γενιάς. Της γενιάς του  δηλαδή. 

Ο Βασίλης Γιαννόπουλος αντικατοπτρίζει την φρεσκάδα της ανανέωσης και της αλλαγής που θέλει ο κόσμος και παράλληλα της ικανότητας και της πολιτικής ωριμότητας που πρέπει να έχει ο πολιτικός του σήμερα.

Ο κ.Γιαννόπουλος δεν έχει ” Kωλύματα και ασυμβίβαστα ”.Είναι ένας νέος με επιστημονική κατάρτιση και τον διακρίνει το μείγμα πολιτικών – τεχνοκρατών  που έχει ανάγκη ,όχι μόνο η Ηλεία αλλά και η χώρα

Δεν αρκείται στις ” καλές προθέσεις και τα λόγια”  αλλά έχει ως στόχο την παραγωγή άμεσου και ορατού αποτελέσματος για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Εκπέμπει εμπιστοσύνη κάτι που δύσκολα διακρίνει κάνεις αλλού.

Είναι αθόρυβος,εργατικός και δεν αυτοπροβάλλεται.

Δεν έχει ανάγκη ”μηχανισμούς” κομματικούς και μη.

Έχει το σθένος να διαπραγματευτεί σκληρά για την Ηλεία και να συντονίσει μαζί με τους συνεργάτες του και τους περιφερειακούς συμβούλους τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να έρθει άμεσα αποτέλεσμα.

Κατά την προεκλογική περίοδο ”όργωσε” το Νομό Ηλείας ενημερώθηκε για τα ιδιαίτερα προβλήματα κάθε περιοχής και φυσικά ως μόνιμος κάτοικος Ηλείας γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα αλλά κυρίως το τι πρέπει να γίνει από την Περιφέρεια ώστε σιγά σιγά ο νομός να ξεκολλήσει από το πάτο.

Α.Μ.

Υ.Γ.Οι απόψεις των συνεργατών-αρθογράφων που φιλοξενεί η στήλη δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της ιστοσελίδας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: