Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Βασίλης Κούκουρας: Δες Πως Είναι Και Τι Κάνει Σήμερα Ο «Μάνθος» – Fanpage

Βασίλης Κούκουρας: Δες Πως Είναι Και Τι Κάνει Σήμερα Ο «Μάνθος» – Fanpage


Βασίλης Κούκουρας: Δες Πως Είναι Και Τι Κάνει Σήμερα Ο «Μάνθος»

Βασίλης Κούκουρας: Ο «Μάνθος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» άλλαξε επάγγελμα. Δείτε με τι ασχολείται σήμερα παράλληλα με την υποκριτική.

Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή την επιτυχημένη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα». Ο γνωστός ηθοποιός είπε κάποια πράγματα για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε το νέο του επάγγελμα πέραν του ηθοποιού.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Κούκουρας εξομολογήθηκε πως «το γυναικείο κοινό είχε μία λατρεία στο πρόσωπο μου. Η ιδιαιτερότητα αυτού του ρόλου ήταν πως «έριχνε» τις γυναίκες και απατούσε τις υπόλοιπες. Όμως μου έλεγαν οι ίδιες οι γυναίκες πως δεν είμαι αντιπαθητικός σε αυτό που έκανα και θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη επιτυχία». «Πέρα από τη σειρά στο MEGA, θα είμαι και στην καλοκαιρινή περιοδεία που θα κάνουν οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα» συμπλήρωσε.

Δείτε το νέο επάγγελμα του ηθοποιού στο 1:27

Λίγα λόγια για τον γνωστό ηθοποιό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 8 Μαΐου 1961. Η καταγωγή του πατέρα του είναι από τα Βέρβενα Αρκαδίας και της μητέρας του από την Κέρκυρα.

Οι ρόλοι που τον έκαναν γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό ήταν ο χαρακτήρας Μάνθος Φουστάνος, δημιούργημα του Χάρη Ρώμα στη σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», και ο χαρακτήρας Βασίλης Παπαδόπουλος, δημιούργημα του Σπύρου Μεταλληνού στη σειρά «Εμείς κι εμείς».

Τα τελευταία χρόνια, έχει σχέση με την επίσης ηθοποιό Βάνα Ραμπότα. Έχει επίσης έναν γιο, από τη σχέση του με την ηθοποιό Κατερίνα Σασλή που γεννήθηκε το 2000.

Αφήστε το σχόλιο σας:

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: