Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Βασίλης Μπισμπίκης: Η οργισμένη ανάρτηση του ηθοποιού για τον βιαστή του Κολωνού – Fanpage
Βασίλης Μπισμπίκης: Η οργισμένη ανάρτηση του ηθοποιού για τον βιαστή του Κολωνού - Fanpage

Βασίλης Μπισμπίκης: Η οργισμένη ανάρτηση του ηθοποιού για τον βιαστή του Κολωνού – Fanpage


Βασίλης Μπισμπίκης: Ο γνωστός ηθοποιός είναι συχνά στο επίκεντρο των γεγονότων, ειδικά μετά την πρεμιέρα της πολυσυζητημένης σειράς “Αυτή η νύχτα μένει”, που κέρδισε τις εντυπώσεις από το πρώτο επεισόδιο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ξεχώρισε με την ερμηνεία του στο πρώτο επεισόδιο και σήμερα προχώρησε σε μία ανάρτηση για την πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η οργισμένη ανάρτηση για τον βιαστή του Κολωνού

Την οργή της κοινής γνώμης και του καλλιτεχνικού χώρου έχει προκαλέσει η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη και έπειτα από τις φωτογραφίες του 53χρονου και του 42χρονου που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση, που είδαν το φως της δημοδσιότητας τα μηνύματα είναι πολλά.

Ανάμεσα σε αυτούς που ξέσπασαν με αφορμή τα βασανηστήρια και την κακοποίηση που υπέστη το 12χρονο κορίτσι ήταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση με αφορμή την υπόθεση παιδεραστείας του Κολωνού. «Σε σάπια κοινωνία δεν υπάρχει ηθική ξύλο και γαμ… σε κάθε βιαστή…», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: