Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Βιασμός 12χρονης: Απολογείται ο 53χρονος που κρατά ερμητικά κλειστό το στόμα του – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης
Βιασμός 12χρονης: Απολογείται ο 53χρονος που κρατά ερμητικά κλειστό το στόμα του – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Βιασμός 12χρονης: Απολογείται ο 53χρονος που κρατά ερμητικά κλειστό το στόμα του – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Ψάχνουν αν ο επιχειρηματίας δρούσε μόνος ή ήταν μέλος μεγαλύτερου κυκλώματος παιδεραστών

Η ώρα του ανακριτή για τον 53χρονο Ηλία Μίχο που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό έφτασε. Ο κατηγορούμενος καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αμέσως μετά ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση του ή όχι.

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να κρατά ερμητικά κλειστό το στόμα του σχετικά με τα στοιχεία της ογκωδέστατης δικογραφίας που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπεριέχει απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, φωτογραφίες , βίντεο αλλά και καταθέσεις.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σοκάρουν καθώς το παιδί φέρεται να έχει αναφέρει στους αστυνομικούς ότι βιάστηκε από τουλάχιστον 10-15 άτομα με τις ενδείξεις , ωστόσο, να παραπέμπουν σε αριθμό δραματικά μεγαλύτερο που μπορεί να προσεγγίζει τους 80 με 90 παιδεραστές.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» τους τον φορητό υπολογιστή του κατηγορούμενου αλλά και το κινητό τηλέφωνο του σε μια προσπάθεια να αποκωδικοποιήσουν μηνύματα και στοιχεία και να οδηγηθούν σε νέα πρόσωπα . Επιπλέον, ερευνάται και το κινητό τηλέφωνο της 12χρονης από τα μηνύματα του οποίου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας, ο οποίος εμφανίζεται ως το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης, δρούσε μεθοδικά ενώ φέρονται να εμφανίζονται άτομα τα οποία επικοινωνούσαν με προφίλ που ναι μεν φαίνονταν να ανήκαν στη 12χρονη, αλλά στην πραγματικότητα διαχειριζόταν ο 53χρονος.

Η έρευνα εστιάζει στον εντοπισμό νέων προσώπων που ενδεχομένως εμπλέκονται στην υπόθεση με τον εισαγγελέα να έχει ήδη ασκήσει κακουργηματική ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περισσότερα από 200 άτομα είχαν επικοινωνήσει με τον κατηγορούμενο στην προσπάθεια τους να κλείσουν ραντεβού με το ανήλικο κορίτσι έναντι αμοιβής. Ήδη, έχει συλληφθεί ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης ο οποίος αναφέρεται ως «πελάτης» ο οποίος, επίσης, απολογείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή ενώ οι αρχές φέρονται να βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση των στοιχείων τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που ερευνάται είναι αν ο 53χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος θεωρούνταν πρόσωπο υπεράνω υποψίας, δρούσε μόνος ή ήταν μέλος μεγαλύτερου κυκλώματος παιδεραστών και παιδόφιλων.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: