Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Βιασμός 12χρονης: Σοκαρίστηκε και η παιδοψυχολόγος της Αστυνομίας από τις αποκαλύψεις του κοριτσιού
Βιασμός 12χρονης: Σοκαρίστηκε και η παιδοψυχολόγος της Αστυνομίας από τις αποκαλύψεις του κοριτσιού

Βιασμός 12χρονης: Σοκαρίστηκε και η παιδοψυχολόγος της Αστυνομίας από τις αποκαλύψεις του κοριτσιούΘέμα ωρών είναι η σύλληψη και άλλων ατόμων, που κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί, μετά την 4η κατάθεσή του

Ακόμα και η ειδική παιδοψυχολόγος της Αστυνομίας έπαθε σοκ από τα όσα αποκάλυψε η 12χρονη από τον Κολωνό στην τέταρτη κατάθεσή της για τα όσα έζησε στα χέρια των βιαστών της.

Η κατάθεση του παιδιού έγινε παρουσία της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, της παιδοψυχολόγου και ενός αστυνομικού, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Το παιδί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναγνώρισε τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα, τρεις άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Πρόκειται για ανθρώπους υπεράνω πάσης υποψίας, από 30 έως 50 ετών. Τα ραντεβού της φρίκης έγιναν στην Αθήνα.

Έρχονται νέες συλλήψεις

Οι αστυνομικοί έδειξαν στο μικρό κορίτσι φωτογραφίες ανδρών για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι την εκμεταλλεύτηκαν έναντι αμοιβής.

Η νέα, πολύωρη κατάθεση του παιδιού έγινε σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα. Συχνά ξεσπούσε σε λυγμούς και συνέχιζε όταν ανακτούσε τις δυνάμεις του. Αν και είναι μόλις 12 ετών, είναι ξεκάθαρη στις απαντήσεις που δίνει.

Σε αυτό βοηθά και η πολύ καλή σχέση που φαίνεται πως έχει αναπτύξει όλο αυτό το διάστημα με την παιδοψυχολόγο και τους αστυνομικούς.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: