Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – Λύτρας: Αστυνομικοί σύχναζαν στο μαγαζί του 53χρονου
Σεπόλια - Συνήγοροι 37χρονης: Οι καταθέσεις παιδιού-μητέρας συμπίπτουν

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – Λύτρας: Αστυνομικοί σύχναζαν στο μαγαζί του 53χρονου

Τι ανέφερε για την καταγγελία που «δεν έγινε» στο ΑΤ Κολωνού

«Εγώ έχω πληροφορίες για δύο αστυνομικούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση», αποκάλυψε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό.

«Εγώ το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και πολλές συλλήψεις», είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αναφορικά με την προφυλάκιση της μητέρας, είπε πως «δεν μπορεί αλα καρτ να γίνονται δεκτά όσα είπε το παιδί. Δεν γίνεται να λέει κάποια πράγματα το παιδί και να το παίρνουμε ως δεδομένο και να λέει ότι η μητέρα του δεν γνώριζε και αυτό να μην το λαμβάνουμε υπόψη», ενώ χαρακτήρισε ως «λάθος» την απόφαση για προφυλάκισή της.

«Πρόκειται βιαστική και τελείως λανθασμένη τακτική απέναντι στην μητέρα. Η προσωρινή κράτηση αυτή έχει να κάνει και με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για όλη αυτή την ιστορία».

«Παρότι ανακοίνωσε τι είχε πάει να καταγγείλει, την πρώτη φορά που πήγε στο ΑΤ Κολωνού, αφού περίμενε 2,5 ώρες, της είπαν να πάει την επόμενη ημέρα. Πήγε την επόμενη ημέρα το πρωί και της είπαν να πάει στο Τμήμα Ανηλίκων, στην ΓΑΔΑ», διευκρίνισε αναφορικά με την καταγγελία που έκανε η μητέρα πως δεν την άφησαν να καταγγείλει τον 53χρονο την πρώτη φορά που το επιχείρησε.

«Η μητέρα της 12χρονης μου έχει πει πως στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν αστυνομικοί, εν ενεργεία και μη».

Τέλος, σχετικά με τα χρήματα που ζήτησε η 37χρονη από την σύζυγο του 53χρονου, είπε πως «Θα ήταν παράξενο αν δεν είχε γίνει καταγγελία, αλλά πρώτα έγινε η καταγγελία και μετά πήρε χρήματα από την σύζυγο του 53χρονου και σε κάθε περίπτωση τα ποσά αυτά δεν σχετίζονται με την κατηγορία της μαστροπείας».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: