Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Βιασμός 12χρονης: Συνταρακτικές εξελίξεις – Στον εισαγγελέα η μητέρα για να δώσει εξηγήσεις – Τι οδήγησε στη σύλληψη της
Βιασμός 12χρονης: Συνταρακτικές εξελίξεις – Στον εισαγγελέα η μητέρα για να δώσει εξηγήσεις – Τι οδήγησε στη σύλληψη της

Βιασμός 12χρονης: Συνταρακτικές εξελίξεις – Στον εισαγγελέα η μητέρα για να δώσει εξηγήσεις – Τι οδήγησε στη σύλληψη της«Κλαίει και λέει ότι θα αυτοκτονήσει»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, η οποία ζούσε την απόλυτη φρίκη. Χθες συνελήφθη και η μητέρα της, κατηγορούμενη για μαστροπεία και φαίνεται πως ήταν οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι ηλεκτρονικές συσκευές που «έκαψαν» τη γυναίκα, τα οποία έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των προσώπων που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για να συνευρεθούν με τη 12χρονη.

Η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη με την κακουργηματική κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, με βάση το ένταλμα που εκδόθηκε από την 33η τακτική ανακρίτρια.

Τα δύο στοιχεία που την «έκαψαν» φαίνεται πως είναι ένα χρηματικό έμβασμα που εντοπίστηκε στον λογαριασμό από άτομο που φέρεται να έχει ασελγήσει σε βάρος του παιδιού και μία τουλάχιστον τηλεφωνική συνομιλία που φέρεται να είχε και κρίθηκε ύποπτη.

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας η εν γένει στάση της απέναντι στις αποκαλύψεις των τελευταίων 24ωρων, αλλά και το γεγονός ότι σαν μητέρα δεν φαίνεται να έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για τις κινήσεις της μόλις 12 ετών κόρη της ημέρα και νύχτα.

Σήμερα η 37χρονη μητέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ εναντίον της ασκήθηκε ποινική δίωξη για για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Η 12χρονη αναμένεται να δώσει μια συμπληρωματική κατάθεση μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση.

«Κλαίει και λέει ότι θα αυτοκτονήσει» – Τι λένε οι δικηγόροι

Η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού, αλλά και για το τι λέει στους αστυνομικούς.

«Δεν την περιμέναμε αυτήν την εξέλιξη. Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Συνεργαζόμαστε με τον κ. Λύτρα. Περιμένουμε να δούμε τη δικογραφία και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Μάθαμε ότι εκδόθηκε ένα ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της μαστροπείας. Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες» είπε αρχικά η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Όσο για τα δύο εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης, η κ. Ταραχοπούλου τόνισε ότι «δεν ήξερε για τα εμβάσματα η μητέρα. Προφανώς, είχε σχέδιο ο κατηγορούμενος για να την ενοχοποιήσει».

Σε ερώτηση για τη μητέρα της 12χρονης και σε τι κατάσταση είναι στη ΓΑΔΑ, η συνήγορος είπε: «Η μητέρα κλαίει. Λέει ότι θα αυτοκτονήσει. Φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά».

«Βρέθηκαν κάποια μηνύματα που είχε ανταλλάξει η μητέρα της 12χρονης με τον κατηγορούμενο. Χωρίς να έχουμε πάρει την δικογραφία, υπάρχουν και δύο εμβάσματα που είχε κάνει το παιδί. Είχε πάρει την κάρτα της μητέρας και τον λογαριασμό και εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δύο ποσά, (20 με 25 ευρώ).

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τρομερό έγκλημα. Σκοπός μας είναι να αποκαλυφθούν όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από αυτό, που εγώ θεωρώ ότι είναι κύκλωμα, δεν θεωρώ ότι θα έχουμε να κάνουμε μόνο με τους δύο κατηγορούμενους. Νομίζω ότι θα είναι και άλλοι κατηγορούμενοι. Εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Αύριο η μητέρα οφείλει να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Γι’ αυτό και το ένταλμα. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: