Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Βιασμός 12χρονης: Το καλοκαίρι του 2021 ξεκίνησε το μαρτύριό της ο 53χρονος – Στο «μικροσκόπιο» των αρχών 16 ενήλικες
Βιασμός 12χρονης: Το καλοκαίρι του 2021 ξεκίνησε το μαρτύριό της ο 53χρονος – Στο «μικροσκόπιο» των αρχών 16 ενήλικες

Βιασμός 12χρονης: Το καλοκαίρι του 2021 ξεκίνησε το μαρτύριό της ο 53χρονος – Στο «μικροσκόπιο» των αρχών 16 ενήλικεςΟ δράστης ήθελε να έχει καλές σχέσεις με το τοπικό αστυνομικό τμήμα κάνοντας συχνά δωρεές

Ακόμα μεγαλύτερη φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο βιασμός του κοριτσιού ξεκίνησε από τον 53χρονο, όταν το παιδί ήταν 10,5 ετών!  Ο δράστης θα απολογηθεί αύριο για την υπόθεση του κατ΄εξακολούθηση βιασμού σε βάρος 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Μέχρι στιγμής, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τουλάχιστον 16 ενήλικες οι οποίοι βίαζαν τη 12χρονη και έχει γίνει προσπάθεια ταυτοποίησης τους με βάση τις επαφές που έχει περασμένες ο 53χρονος και αυτές που υπάρχουν στο chat room.

Πέρα από τις δύο συλλήψεις η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει την εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, περισσότεροι από 213 υποψήφιοι βιαστές φέρεται να είχαν ενδιαφερθεί για τη 12χρονη που εξέδιδε ο 53χρονος στον Κολωνό, ενώ 10 εξ αυτών φαίνεται πως το είχαν κάνει και πράξη.

Στο ρεπορτάζ στην εκπομπή Live News του Mega, ειπώθηκαν τα εξής : «Εδώ και 20 ημέρες ξεκίνησε μία μεγάλη έρευνα. Ο δράστης φαίνεται μέσα σε αυτές τις 20 ημέρες να ενημερώθηκε ότι επίκειται να ξεκινήσει μία αστυνομική έρευνα και υπάρχει δημόσια καταγγελία. Το κορίτσι περιέγραψε τους βιασμούς που υπέστη από πέρσι το καλοκαίρι».

O 42χρονος που συνελήφθη από την πρώτη στιγμή γιατί από την πρώτη εξέταση του κινητού το 53χρονου οι αστυνομικοί από ότι φαίνεται είδαν το πρόσωπο του μέσω της εφαρμογής γνωριμιών και τον είχε στις επαφές του ο 53χρονος ως ο «πελάτης».

Σχετικά με το αξιωματικό που φωτογραφιζόταν ο 53χρονος, στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε ότι ο δράστης ήθελε να έχει καλές σχέσεις με το τοπικό αστυνομικό τμήμα κάνοντας συχνά δωρεές σε αυτό.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: