Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Βούλιαξε» η Ναύπακτος από κόσμο – Μέρες και νύχτες δόξας που θυμίζουν Μύκονο! ΦΩΤΟ | Ειδησεις
Μεγάλη απάτη στην Ηλεία - Πόσες χιλιάδες ευρώ έχασε επιχειρηματίας από την Αμαλιάδα | Ειδησεις

«Βούλιαξε» η Ναύπακτος από κόσμο – Μέρες και νύχτες δόξας που θυμίζουν Μύκονο! ΦΩΤΟ | Ειδησεις


Πελοπόννησος Newsroom

Μύκονο θύμισε το κέντρο της Ναυπάκτου το βράδυ της Κυριακής, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται στα μαγαζιά της περιοχής.

Όλες τις τελευταίες ημέρες, χιλιάδες είναι οι παραθεριστές που έχουν επιλέξει την πόλης της Αιτωλοακαρνανίας για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες που μεταδίδει το pelop.gr όπου φαίνεται πόσος κόσμος είχε γεμίσει το λιμάνι της πόλης από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής έως και τα ξημερώματα. Ανάλογες εικόνες παρατηρούνται και στις γειτονικές παραλίες της τελευταίες ημέρες.

«Βούλιαξε» η Ναύπακτος από κόσμο – Μέρες και νύχτες δόξας που θυμίζουν Μύκονο! ΦΩΤΟ «Βούλιαξε» η Ναύπακτος από κόσμο – Μέρες και νύχτες δόξας που θυμίζουν Μύκονο! ΦΩΤΟ «Βούλιαξε» η Ναύπακτος από κόσμο – Μέρες και νύχτες δόξας που θυμίζουν Μύκονο! ΦΩΤΟ «Βούλιαξε» η Ναύπακτος από κόσμο – Μέρες και νύχτες δόξας που θυμίζουν Μύκονο! ΦΩΤΟ «Βούλιαξε» η Ναύπακτος από κόσμο – Μέρες και νύχτες δόξας που θυμίζουν Μύκονο! ΦΩΤΟ «Βούλιαξε» η Ναύπακτος από κόσμο – Μέρες και νύχτες δόξας που θυμίζουν Μύκονο! ΦΩΤΟ «Βούλιαξε» η Ναύπακτος από κόσμο – Μέρες και νύχτες δόξας που θυμίζουν Μύκονο! ΦΩΤΟ

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: