Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Βραβεύσεις επιτυχόντων στην Αρχαία Ολυμπία
Βραβεύσεις επιτυχόντων στην Αρχαία Ολυμπία

Βραβεύσεις επιτυχόντων στην Αρχαία Ολυμπία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Δήμου για τη βράβευση των νέων σπουδαστών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μιλώντας προς τους σπουδαστές ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος αναφέρθηκε στα δικά του βιώματα από τη φοιτητική ζωή σε μια εποχή διαφορετική από τη σημερινή, επισημαίνοντας το γεγονός ότι η φοιτητική ζωή είναι μια περίοδος γεμάτη ενδιαφέροντα και εντυπώσεις που ο κάθε σπουδαστής θα κουβαλάει για όλη του τη ζωή. Υπογράμμισε ακόμη ότι είναι σημαντικό να είναι κανείς καλός φοιτητής και να μην επιμηκύνει τα χρόνια φοίτησης χάριν της διασκέδασης, γιατί αυτό δεν θα τους βγει σε καλό.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Ρόη Αντωνοπούλου, η οποία συνεχάρη από την πλευρά της τους φοιτητές ευχόμενη να έχουν μια καλή ακαδημαϊκή θητεία. Κατά την απονομή των επαίνων οι φοιτητές παραλάμβαναν και ένα συμβολικό δώρο από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, μια μνήμη usb για την αποθήκευση ηλεκτρονικών αρχείων, εργασιών και εκπαιδευτικού υλικού. Ταυτόχρονα απονεμήθηκαν και έπαινοι σε φοιτητές που είχαν βοηθήσει εθελοντικά στην πυρκαγιά του 2021 και δεν παρίσταντο στην εκδήλωση του Δήμου της 15 ης Δεκεμβρίου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: