Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Βρετανία: Απορρίφθηκε το αίτημα του Τζούλιαν Ασάνζ να παραστεί στην κηδεία της Βίβιαν Γουέστγουντ
Αχαΐα: Κουκουλοφόροι ληστές «χτύπησαν» το βράδυ της Ανάστασης

Βρετανία: Απορρίφθηκε το αίτημα του Τζούλιαν Ασάνζ να παραστεί στην κηδεία της Βίβιαν Γουέστγουντ

Αιχμές από την οικογένεια της σχεδιάστριας κατά της Βρετανικής Δικαιοσύνης τονίζοντας ότι ο ιδρυτής των Wikileaks δεν έχει καταδικαστεί για κανένα έγκλημα

Δεν έγινε δεκτό από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Μπέλμαρς στην Αγγλία το αίτημα του ιδρυτή των Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ, να παραστεί στη κηδεία της σχεδιάστριας μόδας Βίβιαν Γουέστγουντ.

Η οικογένεια της σχεδιάστριας δήλωσε σε ανακοίνωσή της ότι είναι «βαθύτατα απογοητευμένη που δεν μπόρεσε να εκπληρώσει την επιθυμία της Βίβιαν, αλλά δεν εξεπλάγη από την απόφαση, η οποία είναι άδικη και συμβαδίζει με την απάνθρωπη μεταχείριση που έχει τύχει (ο Ασάνζ) από τις βρετανικές Αρχές μέχρι τώρα». Πρόσθεσε ακόμη ότι «ο Τζούλιαν δεν έχει καταδικαστεί για κανένα έγκλημα, ωστόσο αντιμετωπίζεται σαν να είναι τρομοκράτης. Για το μόνο το οποίο είναι ένοχος, είναι ότι δημοσίευσε την αλήθεια».

Η Βίβιαν Γουέστγουντ, πρωτοπόρος σχεδιάστρια μόδας και ακτιβίστρια που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο κίνημα του πανκ, ήταν εξέχουσα υποστηρίκτρια του ιδρυτή των WikiLeaks. Πέθανε «ειρηνικά, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της» στο νότιο Λονδίνο στις 29 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον Guardian.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: