Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική XARA-ESHOP.GR -Βαπτιστικά αγόρι-κορίτσι επώνυμα-μοντέρνα-οικονομικά!

XARA-ESHOP.GR -Βαπτιστικά αγόρι-κορίτσι επώνυμα-μοντέρνα-οικονομικά!

Κάναμε μια σχετική έρευνα αγοράς στο internet, και φυσικά ξετρελαθήκαμε με τα βαπτιστικά κουστουμάκια, τα παπουτσάκια, τα σετ βάπτισης,τους σταυρούς, τις λαμπάδες γάμου, τα φωτιστικά γάμου και όλα αυτά που ακόμα κι αν δεν παντρεύεσαι ή δεν βαφτίζεις άμεσα, δε γίνεται να μη σου πάρουν το μυαλό…

Παρατηρήσαμε με έκπληξη ότι τα περισσότερα από αυτά που μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση προέρχονταν από το ίδιο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η έκπληξή μας έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν διαπιστώσαμε ότι το κατάστημα αυτό εδρεύει στον Πύργο!! 
Όπως καταλαβαίνετε δε γινόταν να μην το ψάξουμε… Επικοινωνήσαμε με τον διαχειριστή του xara-eshop, ο οποίος δέχτηκε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της δημιουργίας και λειτουργίας ενός αποκλειστικά ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και να μας συμβουλέψει για να κάνουμε σωστά τις αγορές μας…

Θα θέλαμε καταρχήν να μας πείτε λίγα πράγματα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
Το xara-eshop είναι ένα αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα γάμου και βάπτισης, μέσα στο οποίο ο πελάτης θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί, να επιλέξει, να συγκρίνει και τελικά να παραγγείλει ότι είναι απαραίτητο για μία πετυχημένη βάπτιση ή και γάμο. Απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο με Ορθόδοξο πληθυσμό. Αντιπροσωπεύουμε 30 επώνυμες εταιρίες (Guy Laroche, Dolce Bambini, BabyWalker, Makis Tselios, New Life, Angel Wings, Lina Baby, κλπ)οι οποίες μας εμπιστεύονται τα προϊόντα τους και εμείς προσφέρουμε την καλύτερη ποικιλία και ποιότητα με εγγύηση, στις καλύτερες τιμές όλο τον χρόνο και όχι μόνο σε εποχικές περιόδους ή περιόδους εκπτώσεων ή αλλαγής σεζόν. 

Πως συλλάβατε την ιδέα για πώληση τέτοιων ειδών στο internet και τελικά γιατί ένα e-shop αντί ενός φυσικού καταστήματος ;
Βλέπω μπαίνετε απευθείας στην καρδιά του εμπορίου. Κατά πρώτον, η ιδέα προήλθε από την αγάπη και την μεγάλη μας διατριβή με τους υπολογιστές και την ενασχόλησή μας με το εμπόριο γενικότερα. Επίσης, η επαφή μας με το εξωτερικό έπαιξε σημαντικό ρόλο. Σε ότι αφορά το δεύτερο και ουσιαστικότερο σκέλος του ερωτήματός σας θα σας πω ορισμένα βασικά στοιχεία. Μέσω του e-shop μας και όχι ενός φυσικού καταστήματος έχουμε τη δυνατότητα να μειώσουμε τα λειτουργικά κόστη στο έπακρον, άρα είμαστε σημαντικά φθηνότεροι στην τελική μας τιμή. Έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε τεράστια γκάμα προϊόντων, άρα ο πελάτης μπορεί να συγκρίνει περισσότερα είδη ίδιας κατηγορίας διαφορετικών εταιριών. Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα, άρα ο πελάτης στην δύσκολη σύγχρονη εποχή δεν χρειάζεται να μετακινείται και να σπαταλά χρόνο και χρήμα ενώ ταυτόχρονα μπορεί να δει και να ξαναδεί για όσες φορές θέλει ότι του είναι απαραίτητο. 

Θα σας ρωτήσω αυτό που ίσως ενδιαφέρει τον υποψήφιο αγοραστή και που και εσείς μας είπατε. Γιατί ένα e-shop είναι φθηνότερο τελικά στα είδη που εμπορεύεται από ένα φυσικό κατάστημα ;
Τα τελευταία χρόνια σε οτιδήποτε όλοι μας αγοράζουμε έχουν προστεθεί μία σειρά επιπλέον φόρων, ποσοστό των οποίων – και λογικό κατ’ εμέ – υπολογίζονται από τους καταστηματάρχες στην τελική τιμή. Αλλιώς δεν επιβιώνει κανένα κατάστημα. 
Ταυτόχρονα, έχει μειωθεί και το εισόδημα του καθενός. Να σας δώσω ένα απλό παράδειγμα. Τον ΕΝΦΙΑ, την έκτατη εισφορά αλληλεγγύης, την μεγάλη αύξηση του ρεύματος, των μεταφορικών κτλ δεν θα πρέπει να την υπολογίσει ο καταστηματάρχης στην τελική τιμή; Εμείς, σαν καθαρά ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν έχουμε επιπλέον φόρους διότι δεν διαθέτουμε κατάστημα ούτε εκθεσιακό χώρο. παρά μόνο μία αποθήκη. Άρα εκ της θέσης μας, είμαστε φθηνότεροι στα ίδια πράγματα, στους ίδιους προμηθευτές και επομένως αν θυμηθείτε και τα παραπάνω –τα περί μετακινήσεων – είμαστε αρκετά, θα έλεγα, πιο ανταγωνιστικοί . 
Επίσης, θα σας αναφέρω και κάτι σημαντικό . Κάθε φυσικό κατάστημα απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό. Δηλαδή αν έχεις ένα μαγαζί στον Πύργο, απευθύνεσαι σε ένα κοινό όπως της Ηλείας. Δηλαδή 150-200.000 πληθυσμό. Εμείς απευθυνόμαστε σε όλο την κόσμο, όλες τις εποχές. Άρα αγοράζουμε μεγαλύτερες ποσότητες και πετυχαίνουμε καλύτερες τιμές, ακόμη και στις μη αποδοτικές περιόδους.

Ποιος είναι ο μέσος χρόνος αναμονής-αποστολής και ποια είναι η πιο δύσκολη αποστολή που έχετε πραγματοποιήσει ;
8-10 εργάσιμες ημέρες είναι ένας μέσος χρόνος παράδοσης στον τελικό καταναλωτή. Πολλά είδη είναι ετοιμοπαράδοτα στην αποθήκη μας και παραδίδονται νωρίτερα. Η πιο δύσκολη αποστολή, και την θυμάμαι καλά αυτή, είναι προς Αργεντινή. Έπρεπε να ταξιδέψει η παραγγελία με ασφάλεια, όπως κάνουμε εντός και εκτός Ελλάδος, αλλά το να συνεννοηθούμε με πολλές μεταφορικές εταιρίες ώστε να φθάσει εκεί δεν ήταν και το πιο εύκολο…

Τελικά θα προτείνατε σε κάποιον να κάνει ένα e-shop; Είναι μία οικονομική λύση;
Κοιτάξτε, εγώ δεν μπορώ να πω στον καθένα τι να κάνει . Απλά θα παραθέσω ορισμένα αντικειμενικά στοιχεία. Ξέρετε, υπάρχει μία σημαντική παρανόηση. Έχουν ξεφυτρώσει πολλές σελίδες που τις ονομάζουν e-shop και δεν λειτουργούν, ούτε αποδίδουν έτσι. 
Είναι μία λύση οικονομική; Όχι,θέλει μεγάλο κόστος επένδυσης, προώθησης και δουλειά καθημερινή όπως όταν έχεις ένα φυσικό κατάστημα. Είναι κάτι εύκολο; Όχι, θέλει εξειδίκευση που όταν δεν την έχεις κοστίζει πολύ να την αποκτήσεις. Δημιουργείς ένα e-shop φθηνό και περιμένεις να σου αποδώσει; Όχι, καλύτερα κράτησε τα χρήματά σου ή επένδυσέ τα με άλλον τρόπο. Εμείς είμαστε το 3ομεγαλύτερο e-shop στο είδος μας στην Ελλάδα μετά από πολύ προσπάθεια, εξειδίκευση, κόστος και καθημερινή δουλειά . 
Αν το αφήσεις για λίγο θα σε αφήσει για πάντα!! Άρα θα έλεγα προσοχή στην επένδυση και αν δεν γνωρίζεις από marketing και υπολογιστές καλύτερα άφησέ το. Υπάρχει ανταγωνισμός με τα μεγαλύτερα brands, άρα δεν είναι το χρυσό αυγό θα έλεγα.

Ετοιμάζετε κάτι ιδιαίτερο μήπως για την φετινή σεζόν ;
Βεβαίως. Έχουμε φτιάξει πανέμορφα σετ βάπτισης μόνο με ρούχα/παπούτσια σε πολύ καλές τιμές, επώνυμων εταιριών όπως όλα τα είδη μας, και με αυτό τον τρόπο βοηθάμε το νονό να προσφέρει σε τιμές πακέτου κάτι πολύ όμορφο. 
Ενδεικτικά, για σετ με ρούχα/παπούτσια αγοριού ξεκινάμε από 155€ και κοριτσιού από 130€, τελική τιμή με Φ.Π.Α. και με δωρεάν μεταφορικά!! Επίσης, βολεύει να μοιραστούν τα έξοδα αν ένα παιδάκι βαπτίζεται από 2 νονούς. Ο ένας το σετ ρούχα/παπούτσια και ο άλλος την κατασκευή και τον σταυρό. Έτσι δεν ξεφεύγουν από τον προυπολογισμό τους…

Επειδή ακούμε τα τηλέφωνα να χτυπούν συνεχώς, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο σας και τις πολύτιμες απαντήσεις στα ερωτήματά μας και να μας επιτρέψετε να τα ξαναπούμε και στο μέλλον.
Να είστε καλά. Όποτε θέλετε στην διάθεσή σας …

 Τα προιόντα του μας κέρδισαν από την αρχή… αλλά τελικά μας κέρδισαν και οι άνθρωποι του. Φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και αυτό που σας συμβουλεύουμε είναι να μην κλείσετε τίποτα για τον γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας, αν δεν ρίξετε πρώτα μια ματιά στο xara-eshop.gr… Θα μας θυμηθείτε…

xara eshop.gr2
xara eshop.gr3
xara eshop.gr4
xara eshop.gr5
xara eshop.gr6
xara eshop.gr7
xara eshop.gr8
xara eshop.gr9
xara eshop.gr10

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: