Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ξεκινά η λειτουργία του Ινστιτούτου με έδρα τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων – PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας
Ξεκινά η λειτουργία του Ινστιτούτου με έδρα τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Ξεκινά η λειτουργία του Ινστιτούτου με έδρα τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων – PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας


Ακούστε το άρθρο
 

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχουμε διαμορφώσει ένα νέο αθλητικό τοπίο» σημείωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά την ομιλία του στην έναρξη του συνεδρίου που ξεκίνησε χθες στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο κλειστό Εθνικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος».

Ο κ. Αυγενάκης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων σε δράσεις και πρωτοβουλίες του υπουργείου για την περιοχή, τόνισε πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Αρχαία Ολυμπίας ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελχών τόνισε:

«Με το ν. 4809/2021 συστήσαμε το Ινστιτούτο, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της βίας, της κακοδιοίκησης και της κατάχρησης εξουσίας στον τομέα του αθλητισμού. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, και υπό την επιστημονική και ακαδημαϊκή ευθύνη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ξεκινάμε τη λειτουργία του Ινστιτούτου με έδρα το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων και των αρχών του Ολυμπισμού. Σκοπός του είναι η διαρκής επιμόρφωση όλων των αθλητικών στελεχών που μετέχουν σε σωματεία, ενώσεις και ομοσπονδίες, η διάδοση και εφαρμογή των αρχών της σύγχρονης διοίκησης στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς και η προώθηση και περαιτέρω ανάπτυξη των αξιών του αθλητισμού».

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί….

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: