Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ξεκινά το Καρναβάλι Αμαλιάδας: Ο «Τελάλης» κηρύσσει την έναρξη!

Ξεκινά το Καρναβάλι Αμαλιάδας: Ο «Τελάλης» κηρύσσει την έναρξη!

Το Σάββατο 08/02 ξεκινά το Καρναβάλι Αμαλιάδας: Ο «Τελάλης» κηρύσσει την έναρξη και ακολουθεί συναυλία με τον Θεολόγο Αναγνωστόπουλο

Το Σάββατο ξεκινά το Καρναβάλι Αμαλιάδας: Ο «Τελάλης» κηρύσσει την έναρξη και ακλουθεί συναυλία  με τον Θεολόγο Αναγνωστόπουλο.

Την έναρξη του Αμαλιαδίτικου καρναβαλιού θα διαλαλήσει το Σαββάτο στις 7 το βράδυ, ο τελάλης δίνοντας «πάσα» στον «δικό μας» τραγουδιστή τον Θεολόγο Αναγωνστόπουλο να διασκεδάσει τους κατοίκους του δήμου Ήλιδας.

Επιστρέφοντας την παράδοση ο Δήμος Ήλιδας, φέτος «ανοίγει» τις καρναβαλικές του εκδηλώσεις με τον τελάλη. Έτσι όπως παλιά, όταν ο τελάλης έβγαινε στους δρόμους και διαλαλούσε το γεγονός σε κάθε γειτονιά και σε κάθε σπίτι εν ελλείψει μέσων μαζικής ενημέρωσης, και φέτος θα κάνει γνωστή σε όλους την έναρξη του Καρναβαλιού.

Το ρόλο αναλαμβάνει ο   ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  «ΟΙ ΡΙΖΕΣ»  Αμαλιάδας, όπου θα διαλαλήσει την έναρξη του Καρναβαλιού της πόλης μας, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 19:00.

Οι μπούλες  και ο τελάλης θα περπατήσουν στην πόλη μας και συγκεκριμένα στις περιοχές: Ανεμόμυλο-Καλίτσα- Καρακανδά-Ελ. Βενιζέλου-Καλαβρύτων-Δημαρχείο-Φιλικής Εταιρίας-Πεζόδρομο και θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή στην πλατεία Αγίου Αθανασίου. Εκεί θα είναι ο  Θεολόγος Αναγνωστόπουλος, ο Αμαλιαδίτης καλλιτέχνης με τη μπάντα του, έτοιμοι να προσφέρουν πολύ κέφι, πολύ χορό σε μικρούς και μεγάλους.  Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου αποτελούν την επίσημη έναρξη του φετινού Καρναβαλιού της Αμαλιάδας, το οποίο έχει μια σειρά εκδηλώσεων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και για όλα τα γούστα.

Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ήδη τα πληρώματα έχουν αρχίσει να δηλώνουν τα θέματα που θα υποστηρίξουν, ενώ παράλληλα οι προετοιμασίες για τις διάφορες κατασκευές έχουν ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με πλήρωμα ή άλλο δρώμενο μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 6937 487 087 κ. Δημήτριο Παναγιωτάρα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: