Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου για το body shaming στην Δανάη Μπάρκα
Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου για το body shaming στην Δανάη Μπάρκα

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου για το body shaming στην Δανάη Μπάρκα«Με ποιο δικαίωμα θα πούμε σε κάποιον αν πάει στην παραλία;»

Για την ανάρτηση και τα σχόλια που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα, συζήτησαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», με την Σίσσυ Χρηστίδου να δείχνει φανερά τον εκνευρισμό της για όσα αναφέρθηκαν.

«Να πούμε περαστικά στην Δανάη και να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη μαμά της, που έχει κάνει τόσο φοβερή δουλειά με αυτό το πλάσμα και δεν περνά μέσα της τίποτα. Το περνά σαν πρότυπο… Το σκέφτηκα πολύ όταν είδα την ανάρτηση και προσπαθούσα να καταλάβω ποια ήταν η στοχοποίηση… Έβαλε μέσα το θέμα της παχυσαρκίας κι έφερε την Δανάη κι ότι αυτό αφορά πρότυπο προς τα έξω. Ότι μέσα από αυτό λέμε στα παιδιά να πάρουν πάρα πολλά κιλά… Το πως αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της, αφορά μόνο την Δανάη. Θέλω να σας πω ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει μετανιώσει και δεν θέλει να πάρει πίσω κάτι… Πώς η δική μας υποστήριξη κι αγκαλιά στην Δανάη Μπάρκα στηρίζει την παιδική παχυσαρκία; Είδα και στο Tik To έναν διαιτολόγο να λέει ότι έχει δίκιο κι ότι είναι η δουλειά μου. Τι; Άλλο λέμε».

Μετά την προβολή δηλώσεων που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η Σίσσυ Χρηστίδου συνέχισε: «Διαφεύγει στην κ. Λατινοπούλου ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας από το οποίο δεν υποφέρει η Δανάη αλλά πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά και δεν έχουν πάει στην παραλία για χρόνια, που αρνούνται να εμφανιστούν στους συντρόφους τους γυμνοί, που υποφέρουν και κλαίνε… Βγήκαν και τοποθετήθηκαν κι είπαν πολύ καλά τα λέει, ποιο είναι το θέμα; Με ποιο δικαίωμα θα πούμε σε κάποιον αν πάει στην παραλία; Έχει χαθεί ο εστιασμός»

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: