Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στην Ομόνοια: Συνελήφθησαν οι δράστες της άγριας επίθεσης στο Μετρό-Κατηγορείται και ένας αστυνομικός!

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στην Ομόνοια: Συνελήφθησαν οι δράστες της άγριας επίθεσης στο Μετρό-Κατηγορείται και ένας αστυνομικός!

Συνελήφθησαν από την αστυνομία οι δύο δράστες του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη στο Μετρό της Ομόνοιας, ενώ συνελήφθη και ένας αστυνομικός που παρότι γνώριζε την εμπλοκή των δραστών, δεν ενημέρωσε τις αρχές. To περιστατικό συνέβη την Τετάρτη (13/01) όταν ο σταθμάρχης δέχθηκε επίθεση από δύο ανήλικους στο σταθμό της Ομόνοιας.

Πρόκειται για δύο ανήλικους, ηλικίας 15 και 17 ετών, που είναι αδέλφια. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία, ενώ το Σάββατο 16 Ιανουαρίου αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων. Τα πρόσωπα των δύο δραστών είχαν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και η ΕΛ.ΑΣ. κατόρθωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα να τους ταυτοποιήσει.

Επίσης, συνελήφθη και αστυνομικός που υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ. ως Ειδικός Φρουρός, ο οποίος, όπως προέκυψε σύμφωνα με την αστυνομία, αν και γνώριζε την εμπλοκή των 2 ανήλικων δραστών στον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη, δεν ενημέρωσε, ως όφειλε τις αρμόδιες αρχές. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος και οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή ethnos.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: