Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Υπ. Καθαριότητας του δήμου Πύργου: Αναβάθμιση των υπηρεσιών
Υπ. Καθαριότητας του δήμου Πύργου: Αναβάθμιση των υπηρεσιών

Υπ. Καθαριότητας του δήμου Πύργου: Αναβάθμιση των υπηρεσιών

Σε απολύμανση των κάδων απορριμμάτων προχωρά -από προχθές- η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Πύργου. Συνεργεία της Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Πύργου περνούν από κεντρικούς δρόμους του Πύργου πλένοντας τους κάδους με το ειδικό όχημα (καδοπλυντήριο) που διαθέτει η Υπηρεσία καθαριότητας.

Το συγκεκριμένο όχημα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί καθαρισμό και απολύμανση των συμβατικών κάδων απορριμμάτων (με ειδικό απολυμαντικό φιλικό προς το περιβάλλον), συμβάλλοντας αποφασιστικά στο να μην αναδύονται δυσάρεστες οσμές. Παράλληλα το όχημα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Πύργου χρησιμοποιεί μεγάλη πίεση και ειδικά καθαριστικά υγρά, με απολυμαντικές ιδιότητες, ώστε να καθαρίζονται δρόμοι και πεζοδρόμια υποδοχής του κάδου επί του οδοστρώματος.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Πύργου, Νίκος Κοτσώνης επισημαίνει ότι «Ξεκινήσαμε τις απολυμάνσεις των κάδων και των χώρων περιμετρικά αυτών (δρόμος, πεζοδρόμιο) στον Πύργο χρησιμοποιώντας το ειδικό όχημα-καδοπλυντήριο που διαθέτει η Υπηρεσία μας. Το μηχάνημα βρίσκεται πλέον στους δρόμους έτοιμο να βοηθήσει τους εργαζόμενους να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες της καθαριότητας του δήμου και την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Θα συνεχίσουμε καθημερινά και σε διαφορετικές περιοχές και κοινότητες του δήμου μας. Να προσθέσω πως η Υπηρεσία μας έχει ήδη προχωρήσει στην απολύμανση του αμαξοστασίου καθαριότητας καθώς και όλων των απορριμματοφόρων που διαθέτει».

Ο κ. Κοτσώνης απευθυνόμενος στους πολίτες επισήμανε πως «Πρέπει να γνωρίζουν ότι κλείνουμε καλά τις σακούλες των απορριμμάτων και τις πετούμε μέσα στους κάδους και όχι έξω από αυτούς. Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας δίνουν καθημερινά τη μάχη. Ας διευκολύνουμε όλοι μας την εργασία τους ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Η καθαριότητα απαιτεί τη στενή συνεργασία όλων των πολιτών με τις δημοτικές υπηρεσίες».

Τέλος ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας επανέλαβε αυτό που έχει επαναλάβει στο πρόσφατο παρελθόν λέγοντας ότι «Δεν έχει αλλάξει μόνο ο τρόπος που βλέπουμε τη πόλη, έχει αλλάξει και ο τρόπος που λειτουργεί η Υπηρεσία μας. Είμαστε πάντα δίπλα στο πολίτη με αγάπη και σεβασμό».

patrisnews

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: