Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Υπογράφηκε η χρηματοδότηση 600.000€ για Τεχνικό Σύμβουλο στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας
Υπογράφηκε η χρηματοδότηση 600.000€ για Τεχνικό Σύμβουλο στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Υπογράφηκε η χρηματοδότηση 600.000€ για Τεχνικό Σύμβουλο στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Ο Στέλιος Πέτσας, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, σε πάνελ, την 2η ημέρα στο Olympia Forum, στην Αρχαία Ολυμπία, Παρασκευή 21 Οκτώβρη 2022.

Υπογράφηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα η απόφαση χρηματοδότησης, ύψους 600.000 ευρώ περίπου, της παροχής υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας για την υποστήριξη στην οργάνωση, διοίκηση και διαχείριση του έργου για την αποκατάσταση και ανασυγκρότηση του Δήμου μετά τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες του 2021.

Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε: «Η υπογραφή της απόφασης για τον Τεχνικό Σύμβουλο μας δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε σημαντικά την υποστελεχωμένη Τεχνική μας Υπηρεσία, να εκπονήσουμε τις αναγκαίες μελέτες και να υλοποιήσουμε τα έργα που σχεδιάζουμε για την αποκατάσταση της πυρόπληκτης περιοχής. Υποβάλαμε έγκαιρα την πρόταση και με την έγκρισή της από τον Υπουργό κ. Πέτσα τον οποίο και ευχαριστούμε, θα έχουμε σημαντική βοήθεια στην υλοποίηση των έργων μας και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: