Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής με την κατάθεση της μητέρας της Ρούλας

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής με την κατάθεση της μητέρας της Ρούλας


Οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου την Κυριακή, όπως έγραψε το pelop.gr ενημερώθηκαν να μεταβούν σήμερα Δευτέρα 20/6/2022 στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας προκειμένου να καταθέσουν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που βρίκονται στην Πάτρα και χειρίζονται την υποθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Στην Κάτω Αχαΐα καταθέτουν σήμερα οι γονείς της Ρούλας – Κλήση από το Ανθρωποκτονιών

Σύμφωνα με ασφαλείας πληροφορίες του pelop.gr μετά τη δημοσιοποίηση του σημείου και του χρόνου κατάθεσης, υπήρξε αλλαγή «σχεδίου». Ετσι η Ελένη Λεγάτου, μητέρα της 33χρονης προφυλακισμένης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, κατόπιν νέων οδηγιών θα συναντηθεί σήμερα με τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών εκτός Αστυνομικού Τμήματος.

Το σημείο συνάνησης κρατείται ως επτρασφράγιστο μυστικό. Αγνωστο προς το παρόν παραμένει εάν ο πατέρας της Ανδρέας Πισπιρίγκου θα προσέλθει κανονικά στο ΑΤ Δυτικής Αχαΐας ή σε κάποιον άλλο χώρο.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: