Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Υπόθεση Πισπιρίγκου – Λέων για Κούγια: Δεν θα ανεχτώ πια καμία συκοφαντία
Υπόθεση Πισπιρίγκου - Λέων για Κούγια: Δεν θα ανεχτώ πια καμία συκοφαντία | Ειδησεις Πατρα νεα

Υπόθεση Πισπιρίγκου – Λέων για Κούγια: Δεν θα ανεχτώ πια καμία συκοφαντία

Στον Γρηγόρη Λέων επιτέθηκε ο Αλέξης Κούγιας στην «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον γνωστό ιατροδικαστή να του απαντά μέσω της ίδιας εκπομπής. Ο ποινικολόγος σχολίασε το tweet του κ. Λέων στο οποίο έγραφε «αν υπήρχε ιατροδικαστής για την απώλεια ηθικής θα έλεγε ότι η ηθική χάθηκε από έγκλημα και όχι εξ’ αμελείας».

«Θα πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη ο κ. Λέων, ο οποίος δεν θέλει να κάνει καριέρα ιατροδικαστή… Έγκριτος δεν κατάλαβα πώς είναι. Έγκριτος είναι κάποιος όταν γίνονται δεκτές οι απόψεις του. Σε κάθε υπόθεση που τον χρησιμοποίησαν δεν έγινε ποτέ δεκτή η άποψή του … Επιτέλους, θα απαντήσει στο εξώδικο που του έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου;» δήλωσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Λέων ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχτεί πλέον καμία συκοφαντία σε βάρος του. «Στο tweet αυτό μπορούν να απαντήσουν οι άνθρωποι που αισθάνονται ότι τους αφορά. Έκανα μία γενική διατύπωση στον δημόσιο διάλογο. Είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν μιλάω για τον εαυτό μου, παρότι καθημερινά δίνω αγώνα, όπως και οι συνάδελφοί μου, για την ιατροδικαστική επιστήμη και για να υποστηρίξουμε επιστημονικά τη δικαιοσύνη», σχολίασε αρχικά ο Γρηγόρης Λέων.

«Η απώλεια ηθικής πηγαίνει σε αυτούς που τους αφορά, σε όσους αναγνωρίζουν τον εαυτό τους. Δεν θα ανεχτώ από εδώ και πέρα καμία συκοφαντία. Σέβομαι ηλικίες, σέβομαι τα πάντα, πρέπει όμως να λάβουν τέλος κάποια πράγματα», κατέληξε.

pelop

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: