Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ζαχάρω: Μια τραγωδία πίσω από την τραγωδία – Ο 89χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο και οι απώλειές συγγενών του | Ειδησεις
Ζαχάρω: Μια τραγωδία πίσω από την τραγωδία - Ο 89χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο και οι απώλειές συγγενών του | Ειδησεις

Ζαχάρω: Μια τραγωδία πίσω από την τραγωδία – Ο 89χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο και οι απώλειές συγγενών του | Ειδησεις


Γεμάτη από τραγωδίες είναι η μοίρα της οικογένειας του 89χρονου Ευθύμιου Χριστοδουλόπουλου από το Ξηροχώρι Ζαχάρως, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο έξω από το στάδιο της πόλης. Με το αυτοκίνητο που οδηγούσε επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα και υπέκυψε στα τραύματα του λίγη ώρα αργότερα στο Γ.Ν. Πύργου.

Ο 89χρονος που γεννήθηκε και έζησε στο Ξηροχώρι Ζαχάρως διατηρούσε καφενείο στο χωριό, είχε μετρήσει τρεις μεγάλες απώλειες που είχαν στιγματίσει την οικογένεια.

Πριν από χρόνια η κόρη του είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο στη μεγάλη ευθεία στο Ζευγολατιό Μεσσηνίας, μια απώλεια που πραγματικά τσάκισε την οικογένεια.

Το καλοκαίρι στις 20 Ιουνίου, σε ένα τροχαίο που συνέβη στο κέντρο της Ζαχάρως ο εγγονός του Γιάννης Καραχρήστος που εργαζόταν ως διανομένας, τραυματίζεται πολύ σοβαρά. Μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο “Αττικόν” ο 22χρονος κατέληξε.

Ήταν το δεύτερο μεγάλο χτύπημα της μοίρας.

Πριν από λίγες εβδομάδες, έχασε και δεύτερο εγγονό του στην Αθήνα, (η μητέρα του οποίου είχε σκοτωθεί στο τροχαίο στο Ζευγολατιό), που κατέληξε από παθολογικά αίτια σε νοσοκομείο της Αθήνας.

ilialive.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: