Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ζαχάρω: Του έκαναν το σπίτι «φύλλο και φτερό»!
Διακοπτό: Πως σκηνοθέτησε τη ληστεία σε βάρος του ο ταχυδρομικός διανομέας - Γιατί το έκανε

Ζαχάρω: Του έκαναν το σπίτι «φύλλο και φτερό»!

PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Αρκετές φαίνεται πως είναι οι περιπτώσεις παράνομων ενεργειών που απασχολούν το τελευταίο διάστημα τις αστυνομικές αρχές της Ηλείας, γεγονός που δείχνει το τεράστιο θράσος που επιδεικνύουν επιτήδειοι που παίρνουν παράνομα και με όποιο τρόπο μπορούν τις οικονομίες μιας ζωής των πολιτών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας τέτοιας περίπτωσης αυτό που συνέβη την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή της Ζαχάρως, όπου ένας ηλικιωμένος απουσίαζε από το σπίτι του για διάστημα περίπου 2 ωρών.

Το διάστημα αυτό όπως φάνηκε ήταν αρκετό για τους διαρρήκτες, οι οποίοι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο του μπάνιου.

Μόλις βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, ξεκίνησαν να ψάχνουν τα πάντα και να κάνουν το σπίτι άνωκάτω. Αποτέλεσμα αυτού να βρουν και να πάρουν όσα χρήματα είχε ο ιδιοκτήτης, καθώς και κοσμήματα, δύο ακριβά κινητά τηλέφωνα, ένα λάπ τοπ, ρούχα και παπούτσια, είδη κλινοσκεπής και οικιακές συσκευές.

Σοκαρισμένος ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όταν επέστρεψε και το είδε στη συγκεκριμένη κατάσταση, καλώντας άμεσα την αστυνομία που ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρει τους διαρρήκτες και αν μπορέσει να επαναφέρει τα κλοπιμαία στον κάτοχό τους, η αξία των οποίων μάλιστα φτάνει συνολικά τις 15.000 ευρώ.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: